236 total views

Regizorul Andrei Roman, la un pas să piardă directoratul Teatrului Anton Pann. Tulugea rămâne la Muzeul Judeţean Vâlcea “Aurelian Sacerdoţeanu” şi Alin Păiuş – noul director al Teatrului “Ariel”.

Ieri, 15 aprilie, directorii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea au dat examen pentru menţinerea funcţiilor de conducere.

Directorul Muzeului Judeţean Vâlcea „Aurelian Sacerdoţeanu”, liberalul Claudiu Tulugea, a avut-o drept contracandidat la postul de director pe Luiza Barcan,critic de artă, care, deşi i s-a suflat la greu din sală, nu a reuşit să obţină mai mult de 8.84. Fostul director a primit 9.53 la prima probă-cea de analiză a proiectelor de management, şi nota 9.00 la proba orală, punctaj care l-a ajutat să rămână la conducerea muzeului.

 

 

Pentru funcţia de manager al Teatrului „Anton Pann” s-au înscris la concurs trei persoane: regizorul Adrian Roman şi actorii Nicolae Poghirc şi Remus Vlăsceanu. După multe contestaţii şi lacrimi vărsate în mass-media de către directorul teatrului Andrei Roman, pentru că şefii CJ au îndrăznit să-l evalueze, din nou, comisia de evaluare i-a oferit o aşa zisă notă de trecere – 7,83, o notă care l-ar fi putut costa funcţia, principalul său contracandidat, actorul Remus Vlăsceanu, fiind notat cu 7.60. Interesant este faptul că după 15 ani de activitate proiectul de management prezentat de regizor a fost notat doar cu 7.46, o notă care l-a salvat de la şomaj.

 

Executivul Primăriei Râmnicului a reuşit să facă curat, în final, şi la teatrul cu nume de detergent, Teatrul “Ariel”, instituţie condusă execrabil de Doina Migleczi care a păpat într-un an mai mult decât Teatrul Naţional. Fosta directoare a picat evaluarea pentru ocuparea postului de director fapt care a dat-o afară din instituţie, funcţia de director fiind ocupată de actorul Alin Păiuş.
.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.