579 total views

…și astă seară pericol iminent de percheziții masive, în toate camerele rezervate, pentru că mare sărbătoare, mare, în „cartierul” unde se adună lume „tare” care va servi o cină, dar nu una oarecare și unde grupul de lucru organizat va da ora exactă. La Stephany Club… CEZ a tăiat lumina.

În urma articolului cu titlul „Virgil Pîrvulescu, omul de care Mircia Gutău a început să se teamă”, „invidioșii” au ținut să ne aducă la cunoștință unele, altele, printre care și cine este „mare” șef la Antifraudă Tg. Jiu și ce relații are domnia sa pe la Râmnicu Vâlcea. Și se pare că are!

Se spune despre Eleodor Mihai Alin, inspector general adjunct, Direcția Regională Antifraudă 4 – Târgu Jiu, că ar fi finul lui Mutu de la Annabella, cel care este legat ombilical de… „Gogu” finanțistul șef al Vâlcii. Eleodor astă seară nu va lua cina în familie, ci va fi prezent la sindrofie și va lua cina cu cetățenii de onoare ai Râmnicului, adică baștanii orașului. Se pare că locația pentru marea „marele bairam” chiar el a ales-o, pentru că i-a plăcut foarte mult cum s-a plimbat cu mașina lui Mutu, prin parcarea hotelului, la inaugurarea acestuia…

Așadar, începând cu orele 19.30 Annabella a dat adunarea tuturor partenerilor, colaboratorilor, oamenilor politici, conducerea județului, conducerea municipiului, conducerea Poliției, toate structurile locale și extralocale, SRI, DGA, DIICOT, DNA, ANAF, Antifraudă Tg Jiu și care or mai fi apropiați lor, pentru a sărbători 25 de ani în câmpul muncii. Și sper că n-am uitat pe nimeni, nu de alta, dar să nu se supere că nu i-am nominalizat.

Dacă Mircia Gutău avea și hotel, acum cetățenii de onoare și finul din dotare serbau la locația lui, mai ales că grupul de lucru organizat este din nou complet, pentru noi discuții. Dar Gutău va mai lua un mandat și își va face și hotel.

Le urăm poftă bună, petrecere frumoasă, dar până se servește caviarul și șampania le sugerăm să mai citească presa… poate nu îi vom mai vedea așa galbeni la față..

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.