126 total views

Şedinţele de Consiliu Local au devenit o ,,atracţie turistică” pentru o parte dintre cetăţenii oraşului dornici să vadă în acţiune echipa de circ a PNL. La ultima şedinţa, un grup de cetăţeni prezenţi la dezbatere a cerut explicaţii consilierilor liberali pentru respingerea proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi doar pentru a-şi arăta muşchii.

CL 1Alegătorii USL n-au prea înţeles în timpul dezbaterii de ce liberalii au aprobat proiectele în comisii şi le-au picat în plen. Nici nu aveau cum. Metoda a fost inventată de majoritatea liberală, deci nu are nicio logică. Consilierul liberal Gheorghe Ioniţă a încercat inutil să argumenteze imbecilitatea, răspunsul oferit drept momeală electorală a picat lamentabil.

Consilierii locali ai PNL, înjuraţi de cetăţeni

Ioniţă încerca să spună că votul pe comisii a trecut datorită ,,colegilor” care l-au votat, doar că cei amintiţi erau şi de la PNL, deci l-au votat pe comisii şi-n plen au făcut circ doar pentru a demonstra cât de deştepţi sunt, numai că impresia din sală a fost total contrară. Viceprimarul Eduard Vîrlan mai să plesnească de plăcere când aviza boicotul cu privirea ca şi cum nici nu ar fi blocat activitatea Primăriei, ci ar fi salvat oraşul de la inundaţii.

Cetăţenii le-au strigat liberalilor să le ,,fie ruşine” şi au părăsit sala.

„Am venit şi noi să vedem cu ochii noştri circul, că atunci când am citit în presă am crezut că sunt exagerări ale ziariştilor. Din câte vedem la faţa locului că reporterii s-au exprimat elegant, s-au purtat frumos cu ei. Sunt nişte catastrofe, am trimis în CL nişte nulităţi hulpave. Ţi se face scârbă!”, au afirmat cetăţenii.
Cu toate acestea, PNL strigă sus şi tare că populaţia Râmnicului nu-l mai vrea pe interimarul Gigi Matei, adică cei 14 consiliei care practică şantajul administrativ la ordinele fostului primar Mircia Gutău. Dictatura majorităţii liberale vrea Puterea pentru a pune mâna pe cele 250 mld lei vechi nealocate încă. Aşa zisa dorinţă a electoratului vâlcean de a scăpa de Matei clamată de liberali poate fi verificată doar printr-un referendum, nu printr-o declaraţie politică aruncată de 14 liberali disperaţi că nu pot păpa banul public până-n alegerile din vara viitoare. Şi dacă păstrăm registrul propus de PNL, nici Eduard Vîrlan nu are votul populaţiei, este dorit doar de 14 consilieri care au întors armele pentru că vor mai mulţi bani prin firmele de casă.
Vâlcenii au ales un liberal la conducerea Primăriei care în prezent zace în puşcărie pentru luare de mită, nu a rezistat nici un an. Fostul primar Mircia Gutău, tot de dreapta, a stat şi el la zdup tot pentru luare de mită. Vâlcenii chiar au creditat PDL şi PNL şi s-au ales cu doi primari corupţi şi o etichetă de cel mai corupt oraş din ţară.

Asta a fost şi este oferta liberală, oferta majorităţii liberale.

Distribuie

Un comentariu

  1. Si voi, Timpul de Valcea, incepeti, usor. usor sa deveniti o reala atractie turistica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.