213 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare.

Astfel, în sectorul Horezu a fost montată o conductă PEHD Dn 110 pe o lungime de 500 metri, fiind refăcute şi branşamentele individuale aferente, inclusiv subtraversări cu instalaţia de forare în cadrul lucrării „Înlocuire reţea de alimentare cu apă potabilă şi refacere branşamente Vaideeni – Izvorul Rece”. Totodată, au fost realizate săpătură manuală şi sudură electrică în vederea eliminării pierderilor de apă pe conducta principală de distribuţie Dn400 în satul Olari – Horezu. Au fost eliminate şi pierderile de apă pe conducta de aducţiune PEHD Dn250 de la priza de captare Vaideeni, fiind înlocuite două tronsoane cu conductă nouă. Tot în vederea eliminării pierderilor de apă s-a intervenit pe reţeaua de distribuşie a apei pe strada principală din comuna Măldărăşti, precum şi în satele Ifrimeşti şi Treapt din Horezu. De asemenea, au fost decolmatate şi curăţate mecanic şi manual prizele de captare de suprafaţă Râmeşti, Romani – Horezu şi Izvorul Rece.

Concomitent, s-a finalizat montarea apometrelor în satul Ifrimeşti – Horezu, fiind încheiate şi contractele pentru noii utilizatori.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.