271 total views

În ultima perioadă sunt asaltată cu tot felul de informații cu atingere directă la PNL și conducerea locală a acestui partid, primind informații ba de la ziariști, ba de la oameni de bine ori tot felul de astfel de persoane! De unde unde așa un interes pentru mine și publicația mea Timpul de Vâlcea!?

 

Răspunsul l-am găsit foarte repede!

Pentru faptul că eu, prin publicația mea, îl susțin pe Virgil Pîrvulescu să acceadă la functia de Primar, iar funcționarii publici din jurul lui Gutău, plătiți din banii noștri, achitați sub formă de impozite și taxe, prin intermediul altor persoane ce răspund la comenzile lor, îmi furnizează tot felul de fake-news-uri, scopul fiind acela de a încerca să dezbine echipa din jurul “Candidatului Virgil Pîrvulescu”

Tot de câteva zile, respectivii binevoitori, aruncă zvonuri pe piață cu privire la sondajul PNL, privind desemnarea unui candidat din partea partidului pentru funcția de primar, acesta putând să fie oricare altul, doar Virgil Pîrvulescu..NU!

De ce?

Pentru că le este frică de ce s-ar putea întâmpla dacă Virgil Pîrvulescu intră în Primărie, pentru că disperarea pe care zilnic Gutău o afișează, chemând la ordine agenți privați pe care îi amenință că dacă îl susțin pe V.P. vor suporta consecințele, jignirile din spațiul public, cetățeni agresați de Poliția Locală la ordinul lui Gutău, postacii care ne înjură atunci când avem opinii contra Gutău, asta arată..FRICĂ!

Lui Gutău îi este frică de Virgil Pîrvulescu, singurul candidat REDUTABIL care poate să-l învingă!

Un candidat extrem de bine poziționat!

Un candidat căutat de cetățeni!

Un candidat care SIGUR va schimba bunul mers al acestui oraș!

Un candidat care emană o forță liniștită!

Un candidat cu viziune și proiecte!

Un candidat care NE reprezintă!

Un candidat care oferă seriozitate, competență și onestitate!

Un candidat care își expune familia pentru a demonstra susținere și devotament pentru ceea ce face!

Gutău Mircia, vecinul, NU are așa ceva! Nu va avea niciodată! Gutău Mircia se înconjoară 95% numai de penali si oameni slabi, fără pregătire, unii dintre ei făcuți funcționari publici la „apelul bocancilor”…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.