221 total views

Astăzi, 1 august, cu ocazia împlinirii unui an de când operatorul de salubrizare Romprest îşi desfăşoară activitatea în municipiul Râmnicu Vâlcea, site-ul online “Timpul de Vâlcea” îi dedică acestuia toate articolele care apar pe prima pagină, în semn de protest al activităţii MURDARE!

13

Aşa cum ne aşteptam, la foarte puţin timp după publicarea articolului “Mirica Gutău dezinformat chiar de subalterni”, managerul zonal, Romprest, Rozin Ceauşescu a ieşit la atac.

com RC

Graba cu care a comentat, ne-a arătat încă odată că acest “director” nu se documentează înainte să facă anumite afirmaţii, ba mai mult, înţelegem că ocupaţia de bază este statul pe facebook, altfel nu se explică rapiditatea cu care a reacţionat la articolul apărut.
Domnule “director”, vă aducem la cunoştinţă că toate serviciile noi apărute în plus în beneficiul comunităţii locale, presupun costuri suplimentare. Aşa s-a întâmplat şi în 2009 când vechiul operator de salubritate a construit Staţia de sortare de la Râureni, respectând cerinţele municipalităţii. Deci, tarifele au fost majorate nu pentru investiţia propriu zisă făcută de Urban, ci pentru costurile noului serviciu adus pe piaţa locală, adică, activitatea de sortare a deşeurilor menajere.
Având în vedere că a expirat ultimatumul dat de primarul Gutău, societăţii pe care o reprezentaţi, ar trebui să vă canalizaţi întreaga energie asupra îndeplinirii dispoziţiei şi anume, de a curăţa toate ghenele murdare din oraş.
Activitatea dvs. pe facebook este plătită cu bani grei de Romprest şi este vizibil în detrimentul comunităţii locale, care se îngroapă din ce în ce mai adânc în mizerie!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.