807 total views

Astă seara, cu începere de la ora 21:00, Virgil Pîrvulescu va interacționa cu cetățenii pe un subiect virgin administrației locale – inițiativa cetățenească – instrument gândit să deschidă participarea cetățenilor la propuneri legislative, în domenii diferite, care vor fi înaintate Consiliului Local spre dezbatere și aprobare.

Virgil Pîrvulescu – mesaj pentru primarul Gutău Mircia

„Domnule Primar Gutău, totul are o limită, chiar și răbdarea de fier a cetățenilor din municipiul Râmnicu Vâlcea. Cât să mai suporte aceștia faptul că dumneavoastră nu faceți nimic pentru ei? Cât să mai aștepte să vină bunăstarea aceea binemeritată și pe strada lor? Ne-am săturat, cu toții, de minciunile dumneavoastră. De faptul că nu ați făcut nimic pentru Râmnicu Vâlcea, un oraș care are un potențial imens. De măgăriile din administrația locală, unde ocupă posturi chiar și acum oamenii „de casă” ai dvs și ai PSD-ului, nepregătiți și nedispusi să își facă datoria față de cei pentru care lucrează. De salariile exorbitante, care ar putea să acopere plata a zeci de pensii sau alocații. De nepăsarea dumneavoastră, domnule Gutău, față de toți cei care suferă în tăcere, descumpăniți și obosiți. Noi, cetățenii care încă mai speră că se poate mai bine, de astăzi preluăm inițiativa. Nu mai așteptăm minuni, ci le înfăptuim chiar noi înșine. Planul în 11 pași pentru relansarea economică a municipiului, propus de mine, cât și de colegii mei de la PNL, trebuie pus în practică, dacă vrem să salvăm Râmnicu Vâlcea. Iar având în vedere că dumneavoastră încă vă aflați în hibernare, tot noi, cetățenii plătitori de taxe și impozite, vom forța Consiliul Local să ne ia în considerare propunerile! Oameni buni, veniți alături de noi! Împreună, putem schimba soarta orașului nostru! Contrar celor gândite de domnul Primar, există viață în Râmnicu Vâlcea și după Gutău! Una chiar mult mai bună!

Descărcați petiția de aici: https://www.virgilpirvulescu.ro/ce-va-propun#initiativa-cetateneasca

Virgil Pîrvulescu – invitație publică pentru primarul Gutău Mircia

„Îi adresăm pe această cale și domnului Primar Mircia Gutau o invitație la această dezbatere, pentru că vorbim până la urmă de viitorul nostru, al tuturor locuitorilor din Râmnicu Vâlcea! Dacă dumnealui vrea să intervină, așteptăm nerăbdători telefonul acestuia! La noi, contrar celor văzute prin alte partide sau grupuri de interese, orice voce contează!”

Inițiativa cetățenească

În temeiul art. 247, coroborat cu art 136 din Codul administrativ, eu, Virgil Pîrvulescu, împreună cu cetățenii municipiului Râmnicu Vâlcea, susțin proiectul de hotărâre al Consiliului Local Râmnicu Vâlcea cu privire la:

1) Alocarea resurselor financiare necesare achiziționării celor trei obiective din patrimoniul SC CET Govora SA, aflată în insolvență, în vederea constituirii unei noi societăți comerciale, cu scopul asigurării aburului industrial, agentului termic și apei calde necesare atât populației orașului Râmnicu Vâlcea cât și a agenților economici interesați.

2) Depunerea proiectelor cu finanțare europeană până la data de 30.09.2020, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, care să aibă ca obiectiv următoarele:

– racordarea la gaze a tuturor locuințelor de pe raza administrativă a orașului Râmnicu Vâlcea, precum și extinderea rețelei de gaze către zonele în care urmează a fi demarate proiecte imobiliare și de interes economic

– cooperarea cu UAT Budești în scopul construirii unei magistrale de preluare a apelor menajere a locuințelor din cartierele Goranu și Fețeni, cât și a celor din comuna Budești; construirea unei noi stații de epurare în zona Stolniceni

– construirea unei noi magistrale de preluare a apelor menajere care să deservească locuințele din zona Copăcelu și Căzănești, cu deversare către noua stație de epurare

– modernizarea rețelei de canalizare în zona Hervil

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.