306 total views

România sub noi proteste. De data aceasta în urma odioasei crime de la Caracal, care a pus pe jar o țară întreagă pentru că autoritățile își arată iar incompetența, demonstrând, încă o dată, că doar politic au ajuns pe funcțiile plătite din bani publici și nimic altceva nu-i recomandă.

Dacă în urma puterii depline pe care o deține un terț, de a-și exercita un job la un nivel extrem de înalt, aflăm că este principalul vinovat de achiziții ilegale, spălare de bani, trafic de influență ori alte fapte grave care survin pe parcursul unui mandat de conducere, parcă le mai treci cu vederea. Dar când din funcția pe care o deții, ești direct responsabil de moartea oribilă a unor minore, doar pentru că nu ți-ai cunoscut fișa postului și ai așteptat aprobarea unui procuror pentru a salva o viață de om, e peste puterea cuiva să înțeleagă, iar tu meriți ani grei de pușcărie!!!

Așadar, în urma crimei de la Caracal, rețelele de socializare s-au umplut cu fel de fel de comentarii, iar mass-media a promovat n articole pe acest subiect. În opinia noastră, cel mai revoltător articol aparține publicației Libertatea. În ediția online de sâmbătă 27 iulie, în articolul cu titlul „complicitatea interlopi-poliție-procurori i-a scos în stradă pe oamenii din Oltenia. Un mafiot eliberat zilele trecute se joacă cu cuțitul la gâtul unui porc, ca o amenințare!”, spune autorul: „sentimentul românilor că sunt trădați de autorități în favoarea infractorilor, capătă un puternic specific local în Craiova, Caracal sau, atenție!, Râmnicu Vâlcea, din cauza densității de interlopi periculoși de care poliția și magistrații nu se ating de ani de zile. De la Craiova până la Râmnicu Vâlcea și de la Slatina la Caracal, cetățenii văd pe stradă cum bandele de interlopi se plimbă nestingheriți în mașini luxoase și au cluburi și alte afaceri împreună cu oficiali din poliție și din procuratură”.

Faptul că Râmnicu Vâlcea este menționat în acest articol ca fiind un oraș guvernat de interlopi este un lucru grav și care pune la îndoială administrația locală, începând de la – conducerea Poliției – Jandarmeria – Porcurori – DIICOT – Parchet – până la conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea ori conducerea județului. Oltenia e mare. De ce Libertatea nu a menționat alte mari orașe și a scos în evidență chiar Râmnicu Vâlcea? Cine ne poate răspunde?

RÂMNICU VÂLCEA este GUVERNAT de INTERLOPI?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.