37 total views

Pentru seara de 3 decembrie pregătim un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie şi umor sănătos: Ţapinarii şi Fără Zahăr!

tapinarii-fara-zahar

Trupa vocal instrumentala de doua voci si o chitara -Tapinarii canta folk alternativ fara influente

Au 9 materiale discografice – cele mai recente – best of -ul “2010 ani de folk alternativ” aparut in 2010 si editat de Jurnalul National in 50.000 de exemplare si “Visul Romanesc” editat in 2013 in 20 000 de exemplare de Academia Catavencu si reeditat anul acesta.
Cosmin Covei, absolvent al facultatii de regie de film si Adrian Tanase, absolvent al facultatii de jurnalism au format trupa in 2001.

Sunt singura trupa care are un turneu national Anti-Valentine’s Day, turneu ce lupta impotriva dulcegariilor ipocrite. Cu versuri sincere, trupa a fost invitata in cele mai importante festivaluri din Romania – Stufstock, Peninsula, Bestfest, Folk You, Festivalul de teatru Sibiu, TIFF Cluj, Anonimul Sf.Gheorghe, Plai Timisoara, Padina Fest, Sighisoara Medievala, Gurasada Route 68, Bucharest Comedy Week, diverse festivaluri folk, festivaluri de carte si film.

Au colaborat cu foarte multi artisti neconventionali cum ar fi Florin Piersic jr, Ada Milea, Alina Manole, Florin Chilian, Fara Zahar, Daniel Iancu, Cosmin Vaman, Minhea Blidariu – Luna Amara, etc.
Cantecul de debut “Sunt Fericit” a devenit unul dintre cele mai iubite cantece si este fredonat frecvent de catre galeria echipei Steaua.

Au semnat coloana sonora a filmului “Eminescu vs Eminem” – regia Florin Piersic jr.

Se joaca si in online cu o rubrica numita “Stirile Tapinarii” – un sfat muzical oferit gratis divelor mondene nepretuite.

Urmatoarea dorinta arzatoare : sa cante valsul miresei la o nunta de pitzipoanca.
Un extras de pe albumul nou: “Pentru toata noaptea” –
http://www.youtube.com/watch? v=VprkhdQDIrk

Fara Zahar – trupa de muzica si umor, abordand mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului. Stilul formatiei se construieste parodiind mediul rural in contextul tendintelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenitati, telenovele, stiri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras sunt moldoveni de Dorohoi si nu-si uita nici graiul si nici atitudinea cand urca pe scena!
Fragment video: “Neamul lui Penes Curcanul” – http://www.youtube.com/watch ?v=1Uw4nQlbUu0

Impreuna, Tapinarii si Fara Zahar construiesc un show de muzica, umor si stand-up pe care nu trebuie sa-l ratati!

Ca suma a prieteniei muzicale intre Tapinarii si FARA Zahar – The MF song – are si videoclip
http://www.youtube.com/watch? v=_i2G_u4suJg

Va asteptam cu drag!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.