1,360 total views

Conducerea Consiliului Județean Vâlcea anunță continuarea asfaltării pe DJ 605 A – sector Berbești! Curând, RAJDP a finalizat lucrările de asfaltare pe încă un sector de 1,5 km din DJ 605 A, la Berbești,un drum pe care societatea a reușit, până în prezent, să îl reabiliteze pe distanțe nu foarte mari, dar cu resurse din bugetul propriu al județului.

Lucrările de reabilitare pe drumul județean care pleacă din DN 67, de la Milostea, trece prin Mateești, Berbești, Sinești, Grădiștea, Livezi, până la limita cu județul Gorj, vor continua, dar nu se știe când. În paralel se lucrează și la partea de documentații pentru accesare de bani europeni, imediat liniile de finanțare externă vor fi deschise.

În 2020, un tronson de 2 km din DJ 605 A, de la Slătioara la Mateești, a fost asfaltat, iar în ultimii 3 ani aproape 11 km de drum pe acest sector a fost reabilitat cu bani de la bugetul județului. Totuși, să nu uităm, așa cum recent spuneam, Rădulescu asfaltează în funcție de un interes sau altul și le ia ochii primarilor, vedem bine, cu asfaltare pe 1,5 km sau maxim 2 km!!! Le asfaltează pentru a obține altceva. Ăsta e motivul pentru care face câte puțin, iar dacă edilul nu-i dă ce a promis nu mai asfaltează, cel puțin asta spun edilii chiar dacă nu au curaj și public. La Dăești – aviz pentru centura ocolitoare, la Berbești – aviz pentru depozitare cenușă de la CET Govora…

Dacă privim în spate, undeva la începutul lui 2018, presa locală menționa că „un mare grangur de județ a fost acuzat că s-a dus la București și, pe mână cu Sevil Shhaideh, ar fi scos din lista de finanțări prin PNDL II mai multe drumuri. Printre investițiile tăiate s-a numărat și reabilitarea DJ 605 A – de la Milostea, trece prin Mateești, Berbești, Sinești, Grădiștea, Livezi, până la limita cu județul Gorj. Foarte mulți știm că acest drum este unul din cele mai găurite drumuri, „dar a fost lăsat de izbeliște din cauză că localitățile enumerate au primari PNL”. În același context, autorul articolului a menționat „că reprezentantul Puterii ori este incompetent ori este rău intenționat și mincinos”.

Iată, că totul se confirmă! Rădulescu asfaltează cu un scop și în nici un caz că trebuie, că anumite drumuri sunt praf, ci le petecește și atât. Până la urmă, bine că asfaltează…

Opinia mea!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.