Loading

…drum aflat în curs de modernizare care pleacă din Șirineasa, merge pe Pesceana, Glăvile, Amărăști, Crețeni și ajunge la Sutești, în DN 67B. Susține că urmărește îndeaproape lucrările care se realizează pe acest drum și care, din păcate, nu s-au derulat cum și-ar fi dorit și au creat disconfort cetățenilor din zonă.

În timpul vizitei în șantier, a făcut o nouă evaluare a stadiului lucrărilor, fiindcă își dorește ca proiectul să fie finalizat cât mai repede și lucrarea să fie de calitate. Până în prezent s-a turnat primul strat de asfalt pe cca 18 km, pe raza localităților Crețeni, Glăvile și Pesceana. Lucrările vor continua cu așternerea de covor asfaltic și pe raza comunei Amărăști și, concomitent, cu realizarea podețelor de acces către proprietăți, dar și a șanțurilor și rigolelor betonate. După ce se va termina și cu disconfortul creat de praf în zonele cu gospodării, vor începe lucrările de asfaltare și în pădurea de la Șirineasa.

Pentru modernizarea acestui drum, care măsoară 35 de km, Consiliul Județean Vâlcea investește aproximativ 17 milioane euro, din fonduri guvernamentale (PNDL-2, contract semnat în anul 2019).

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.