Loading

…politic și administrativ, totul fiind cât se poate de vizibil, în condițiile în care conducerea acesteai îl urmează pe teren fără a avea însă, ca de fiecare dată, nici o declarație de oferit de la locurile unde este prezentă. Deci, prefectul Oprea și subprefectul Călin fac deplasări plătite din bani publici pe care nu le justifică. Mai mult, în urma deplasării la inaugurarea lucrărilor de la podul de fier din zona Munteni aceștia nu au remis nici un comunicat presei ori o minimă de informare pe platforma de socializare Fb. Despre ținuta doamnei „ajutor de prefect” nu mai are rost să comentăm atât timp cât aceasta este de fiecare dată, dar de fiecare dată, pe lângă sinecura politică primită.

Așadar, podul de fier peste râul Olt, din zona Munteni, a fost redat circulației, așa cum anunță Rădulescu Constantin, președintele Consiliului Județean Vâlcea, căruia alături la inaugurarea susținută cu ocazia finalizării lucrărilor de reabilitare și modernizare i-au stat, pe lângă primari și angajați tehnici din instituție, prefectul Oprea și subprefectul Călin și sub nici o formă vicepreședinții CJ – Marin și Bica sau măcar administratorul public Adrian Mihăilă.

În scurt timp se împlinesc 2 ani de zile de la alegerile locale (septembrie 2020) și vedem că în continuare județul este condus tot de un singur om și nu de o echipă, chiar dacă cei doi vicepreședinți ai CJVL, căci despre ei este vorba, Marin Florian și Bica Andra, fac parte din același partid – PSD. Deși ne-am obișnuit ca cei doi aleși atunci când președintele procedează la inaugurări de lucrări să nu se afle pe lista de invitați, dar speram ca lucrurile să se schimbe. Nici vorbă! La Prefectură, la fel! Un singur subprefect este scos în față deși instituția are doi subprefecți.

Așadar, „lucrările de reabilitare a Podului de fier peste râul Olt, situat pe DJ 678 A, pe raza comunei Galicea, au fost finalizate, iar acesta a fost redat circulației astăzi. Investiția, în valoare de 2,5 milioane lei, face parte dintr-un proiect al Consiliului Județean Vâlcea, care a primit o finanțare europeană de 16,5 milioane euro, pentru modernizarea întregului drum județean 678 A, care pleacă din DN 64 (Tătărani) traversează comunele Mihăești, Galicea, Nicolae Bălcescu și ajunge la Milcoiu (DN 7). Prin redarea în circulație a podului, se revine la varianta inițială de trafic, care oferă posibilitatea celor care vin din zona de sud a județului să scurteze drumul către București, evitând zona aglomerată a Râmnicului, asigură Rădulescu.

În loc de concluzii,

Ne întrebăm, care să fie motivul pentru care președintele Rădulescu îi scoate la poze pe prefect și subprefect, că prin prezența lor ei nu fac nici cea mai mică declarație de presă cu privire la proiectele finalizate, iar pe vicepreședinți îi ignoră?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.