1,731 total views

…îi așteaptă la el pe cei care au teren intravilan să vină și să stea de vorbă, terenul fiind necesar pentru implementarea a 3 (trei ) proiecte în domeniul gestionării deșeurilor, proiecte cu finanțare externă – bani europeni!

Trei proiecte pentru gestionarea deșeurilor, în județul Vâlcea!

Astfel, în ședința extraordinară a Consiliului Județean de marți 15 noiembrie, au fost aprobate cele trei proiecte privind înființarea unor centre de colectare prin aport voluntar în judeţul Vâlcea, ce urmează a fi realizate în parteneriat cu UAT-urile pe raza teritorială a cărora urmează a fi amplasate. Este vorba despre trei investiții zonale, fiecare dintre ele va cuprinde mai multe centre de aport voluntar (în total 13), în care populația va putea să își depoziteze, fără costuri, deșeurile provenite din gospodăria proprie – deșeuri voluminoase, textile, mobilă, echipamente electrice și electronice, deșeuri periculoase, de grădină, din construcții și demolări, etc. Pentru implementarea acestor proiecte, se vor accesa fonduri prin PNRR, iar valoarea maximă eligibilă a unui proiect se va ridica la cca 1.000.000 euro. Când totul va fi realizat, aceste centre vor fi integrate în sistemul de management al deșeurilor de la nivelul județului Vâlcea și vor fi operate, în condițiile legii, în urma organizării unei licitații publice.

Condiții mai bune de muncă și dotări, la RAJDP Vâlcea!

Tot marți 15 noiembrie, Rădulescu spune că a vizitat Atelierul de la Troianu (secția Utilaj-Transport) din cadrul RAJDP Vâlcea, al cărui sediu a fost de curând modernizat prin lucrări de anvelopare, amenajarea birourilor existente, dar și modernizarea spaţiilor destinate personalului muncitor care asigură intervenţia pe timp de iarnă – vestiare, camere cazare, bucătărie, grupuri sanitare și altele. Regia județeană are modernizate și bazele de producție de la Horezu, Călimănești și Drăgășani, dar și parcul auto care a fost dotat cu utilajele necesare în vederea creşterii productivităţii, precum și a calității lucrărilor executate.

Și tot marți, am putut observa, în vizita efectuată la Atelierul RAJDP, o echipă – echipa de conducere a Consiliului Județean Vâlcea – formată din – vicepreședinte Andra Bica, vicepreședinte Florian Marin și președintele Rădulescu Constantin. Am văzut multe videoclipuri de prezentare a vizitelor din teren, din partea lui Rădulescu, dar majoritatea nu redau imaginea atașată acestui articol, fie ea și pentru o secundă doar, cameramanul imediat țintind aparatul de filmat doar pe președintele Rădulescu. Păcat!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.