288 total views

Administrația Bazinală de Apă Olt sesizează informațiile neconforme cu realitatea, nedocumentate și calomnioase la adresa instituției noastre din articolul “Te ia DNA”, publicat pe site-ul http://timpuldevalcea.net, în data de 12 septembrie 2016.

ABA Olt

Menționăm că Administrația Bazinală de Apă Olt se delimitează de toate articolele apărute în ultima perioadă, în publicația dumneavoastră varianta online, și considerăm că aprecierile dumneavoastră la adresa angajaților sunt ingerințe în viața personală a dumnealor, sunt aprecieri injuste și nedrepte, care pot afecta iremediabil pe termen nelimitat atât viața personală cât și profesională a acestora.

Informațiile vehiculate în articol au fost preluate într-un mod injust, fără a proceda la o atentă verificare a credibilității lor. În acest mod a fost încălcat codul deontologic al jurnalistului, care precizează obligativitatea verificării informațiilor din mai multe surse, și totodată asigură prezentarea punctelor de vedere ale tuturor părților implicate.

Prin articolele apărute au fost încălcate drepturile angajaților la protecția demnității prin acte ostile și ofensatoare dirijate de o manieră repetată împotriva oricărui salariat la locul de muncă (Carta Socială Europeană art. 26).

Precizăm totodată că este afectată imaginea Administrației Bazinale de Apă Olt unde își desfășoară activitatea  oameni cu probitate morală și profesională, care au demonstrat de-a lungul timpului competență în domeniul gospodăririi apelor.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.