198 total views

Avem tot dreptul să nu publicăm aberații și acuzații fără dovezi. Conducerea Romprest, prin vocea administratorului Marinescu Nicolae Cristinel, ne-a adresat un drept la replică în care face acuzații destul de grave la adresa unei societăți private.

Dorim să menționăm că documentul cu pricina, nu vizează nemulțumiri ale unui articol postat de publicația noastră în pagina online, cât vizează să defăimeze prin intermediul cititorilor noștri, publicând acest drept la replică, societatea respecitvă, dar și anumite persoane. Drept urmare, ne permitem să nu publicăm ”dreptul la replică”, atâta timp cât în conținutul acestuia, cum am spus, se fac doar acuzații foarte grave și interpretări total nejustificate care nu au legătură cu nici un articol publicat de noi.

În altă ordine de idei, publicaţia ”Timpul de Vâlcea” nu este consecventă în a continua o politică de defăimare a operatorului de salubritate, aşa cum se afirmă în dreptul la replică, ci este consecventă în a prezenta opiniei publice modul absolut defectuos în care societatea dumneavoastră înțelege să îşi desfăşoare activitatea în municipiul Râmnicu Vâlcea, dar și cum nejustificat Consiliul Local a aprobat o majorare de tarife în avantajul societății pe care o conduceți, majorare care arată o creștere a salariilor de 83,08 %, creștere pe care cetățenii municipiului trebuie să o suporte. Mai mult, îi aducem la cunoştinţă administratorului societății că publicaţia ”Timpul de Vâlcea” este absolut independentă, nefiind aservită nici unei societăţi locale sau naţionale şi nici vreunui partid politic, lucruri care se pot deduce cu uşurinţă de către oricine citeşte articolele publicate de cotidianul nostru online.

Ca atare, vă solicităm să reveniți cu un alt drept la replică adresat strict pe articole ale publicației noastre, dacă aveți ceva de spus!

Totuși, pentru că ”Dreptul la replică” pe care ni l-ați adresat vizează o societate, dar și anumite persoane,  îl vom transmite către societatea la care faceți referire și persoanele respective. Conducerea Romprest nu dorește decât să se folosească de publicația noastră. Mai pe românește, și pe înțelesul tuturor, să-i defăimăm chiar noi pe cei care chipurile ne comandă articolele.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.