1,025 total views

…mutulică din politica locală, cândva cel mai mare partid politic pe plan local, a ajuns remorca pregătită pentru casare a unui infractor scamator, un ciorditor versat. Nu înțeleg de ce PSD Vâlcea moare încet și sigur, în tăcere. Se lasă mâncat de gândacul de colorado.

În PSD Vâlcea sunt oameni capabili, incomparabil mai buni decât ce au acum. Oare de ce ei nu-i cer soarelui roșu să facă jocul partidului și să iasă la bătaie pe scena politică ? Este evident pentru toată lumea că dacă nu fac asta, mamutul e …istorie!!!

Oare de ce PSD Vâlcea face jocul infractorului Gutău?

Ce negociere mai poți avea cu cineva care în față te laudă și în spate rupe bucăți din tine? După alegeri o să-ți râdă în nas că… nu mai ai ce negocia cu el, dar… dacă vrei firimituri e bine, dacă nu, pa. Voi chiar nu vedeți că vă minte ca pe proști? Vă aburește în stilu-i caracteristic! Cea mai bună strategie pentru voi, PSD Vâlcea, este campania agresivă, candidații cei mai puternici pe care-i aveți pentru toate localitățile, toate forțele mobilizate la maxim în fiecare localitate. Altfel, ce mai negociați voi după alegeri? Nu vedeți că după alegerile din mai 2019, când Gutău v-a susținut și a încasat o înfrângere umilitoare, s-a speriat și s-a delimitat de voi? Voi nu vedeți că „Alianța Binelui” a lucrat 100% pentru Gutău și PER ? Acum situația și-a revenit, iar politica intră într-o altă etapă. În loc să trageți toate gloanțele partidului, acum, să aveți ce pune pe masă după alegeri, voi sunteți adormiți de parfumul Dihor !?!?

Iliescu încă n-a murit, dar voi… ați și vândut partidul!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.