1,303 total views

…la mijloc, copiii, bătrânii și asfaltul electoral – burse, pensii și lucrări de proastă calitate pe străzile județului (le vom prezenta începând din 2021). Altceva ei nu știu și doar acestea se pare că sunt „perspectivele legislative” pe care le promovează.

Fiindcă alegerile se apropie ne-am gândit că ar putea fi utilă o serie de postări despre cum PSD ne arată minciuna în discursul lor public. Mincinoșii PSD nu ştiu niciodată cât din adevăr este cunoscut de interlocutorii săi sau cât va fi dezvăluit în timp, mulţi dintre ei evitând presa ostilă şi la cealaltă aranjând să primească doar întrebări comode.

Cu privire la copii, dacă ceea ce spun ar fi și realizabil, nu ar avea cum să nu ne bucure, dar nu este și asta e problema noastră. Că ei continuă să se adreseze doar populației, nu și oamenilor. Pesediștii vâlceni vor votul nostru la Parlamentarele 2020, deși ei activează în municipiu, și parte bună și în județ, la comanda edilului Mircia Gutău. Deci pentru un grup de interese și nu pentru cetățeni. Lor să le fie bine încă 4 ni de zile, nu vouă, cetățenilor.

Nu trebuie uitat, candidații pe care PSD Vâlcea îi promovează sunt actualii parlamentari care nu au făcut nimic pentru copii sau pentru primarii acestui județ ( primarii coordonează votul local), în campaniile electorale făcând doar figurație pe străzile județului și municipiului. În 4 ani de zile nu i-a văzut mai nimeni să fie lângă copii, poate doar la deschiderea școlilor, pe 15 septembrie, și atunci decât câteva minute și fără nici un discurs pentru ei – că au făcut sau vor face măcar nu știu ce și pentru ei. Nimic.

În comunele județului, parlamentarii PSD, nu au fost prezenți în jurul cetățenilor ori lângă primarii acestora decât când aveau ziua comunei, care se finaliza cu o masă bogată, apoi plecau și își mai aduceau aminte de ei peste un an, tot când serbau ziua comunei. Au mai fost lângă ei în campania de la europarlamentare, prezidențiale și locale. Doar în campanii și atât, dar cu nimic notabil, doar pentru votul de partid. Au fost 4 ani în Parlament pentru ei și afacerile lor. Activitatea lor parlamentară este extrem de slabă – sunt doar coinițiatori la proiectele altora, nimic notabil pentru cetățenii vâlceni și foarte multe notabile pentru propriile persoane.

Parlamentarii PSD Vâlcea au foarte multe – case, apartamente, terenuri, mașini de lux și viață de lux. Asta au parlamentarii noștri PSD, iar dacă le vizualizezi declarațiile de avere te întrebi cum își permit atâtea cu venituri ce nu le justifică „agoniseala” și nici traiul zilnic. Acești parlamentari PSD, care ne cer votul pe 6 decembrie, plătesc sume importante pentru promovare în presa locală scrisă, TV, radio, fb și sume colosale pentru articolele de campanie – pliante, broșuri, tricouri, geci, șepci, deplasări în județ, dar și mese pentru echipa care le face campanie și nu numai și multe alte cheltuieli. De unde au bani, dacă în declarații veniturile nu le permit ?

PSD Vâlcea iși face campanie nu doar pe minciuni, ci pe lângă emoțional (copii și bătrânii) se folosește pentru forță și impunere și de numele Neață Eugen, „fratele” edilului Mircia Gutău, singurul candidat vizibil, chiar dacă se promovează prin minciuni. PSD a ajuns un partid urât de electorat, la nivel național, iar la nivel județean și-a pierdut din credibilitate fiind susținut 4 ani de Mircia Gutău, activând doar pentru cerințele acestuia. Dacă localele sunt altceva, la parlamentare tonul îl dă naționalul, iar trendul este PNL-USR, PSD fiind pe făraș.

PSD Vâlcea va avea acces la mandate în Parlamentul României, profilul votantului lor încă există, dar nu merită șansa unui vot masiv și nu spunem acest lucru pentru că am avea ceva cu cineva din PSD Vâlcea. Nu. Spunem asta pentru că are candidați extrem de slabi, acuzați chiar și de ilegalități sau implicați în scandaluri. Candidați care au un bagaj politic extrem de slab – în 4 ani de zile fără apariții tv, fără conferințe de presă și fără proiecte notabile pentru vâlceni, cu excepția „legii Neață”. În 4 ani de zile doar atât?

PSD nu mai poate fi niciodată partidul care spală noriul pentru a vedea diamantul!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.