248 total views

Prima conferință susținută, după europarlamentarele din 26 mai, de Organizația Municipală PRO România Râmnicu Vâlcea, a avut loc joi, 6 iunie, și a fost susținută de: Adrian Sandu – președinte, Cornel Cernev – vicepreședinte și Adrian Marinoiu – secretar general.

Liderii Organizației Municipale se declară mulțumiți de rezultatul avut la alegerile din 26 mai, ținând cont că au avut la dispoziție doar câteva luni pentru a promova nu doar programul partidului, ci și mesajul pentru care cetățenii ar fi putut să le acorde votul. Și pentru primul tur de scrutin la care participă PRO România, procentul pe Vâlcea chiar este satisfăcător și nu mai menționăm de cel de la municipiu că li se face unora rău, în condițiile în care, de exemplu, ALDE – partid „vechi” s-a făcut de kko și la Vâlcea și la nivel național.

Adrian Sandu a ținut să mulțumească vâlcenilor care au acordat votul membrilor formațiunii politice PRO România, acordându-le în acest sens o încredere pentru următoarele scrutine electorale ce vor urma – prezidențiale, locale, parlamentare – asigurându-i în același timp că nu-i vor dezamăgi.

„Avem specialiștii de care municipiul și județul are nevoie și în continuare căutăm să mai atragem lângă noi și alții, iar la locale să venim cu o echipă performantă cu ajutorul căreia să facem o figură bună. În municipiu PRO România a obținut procentul de 8,8%, iar în județ am avut peste media pe țară – 6,97% procent ce ne clasează la nivelul organizațiilor la nivel național pe un loc onorabil 14”, a declar în cadrul conferinței de presă A. Sandu

”PRO România nu este un PSD mai mic, este un partid care face politica bunului simț, o politică nelimitată și bazată pe confruntări de idei și pe ceea ce putem să aducem nou în dezvoltarea comunităților respective”, susține Marinoiu.

Echipa municipală recunoaște totuși că a scos un rezultat bun datorită liderilor de la vârf, respectiv. Victor Ponta, Corina Crețu, Iurie Leancă ori Mihai Tudose. PRO România – Filiala Vâlcea este coordonată de Răzvan Cotovelea – fost ministru pentru societatea informațională în Guvernul Ponta – care pe aproape toată perioada campaniei s-a aflat în Râmnic pentru a gestiona foarte bine campania electorală. Rezultatul s-a văzut!

PRO România, în urma votului din 26 mai, a obținut două mandate de europarlamentar care sunt ocupate de Corina Crețu și Mihai Tudose

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.