352 total views

….așa știe toată comuna și asta pentru a le mai întocmi alte dosare penale echipei care face demersul de a spune STOP abuzurilor marca Concioiu, dumnezeul comunei.

Am publicat câteva articole despre războiul existent între cetățenii comunei Gușoeni și primarul care-i reprezintă – Concioiu Nicolae. Reamintim cititorilor că facem vorbire despre primarul care refuză nejustificat să elibereze cetățenilor orice fel de adeverință sau document solicitat – certifical fiscal, de rol agricol, adeverințe pentru schimbare deocumente, de înregistrare a terenurilor și multe altele, dar și primarul care îi ține numai în plângeri penale, îi amenință, îi jignește, îi urmărește și îi filmează sau fotografiază peste tot. Personal am fost fotografiată și filmată în timp ce am străbătut comuna chiar de către soția primarului, dar și de fiul său – Alex Concioiu, consilierul prefectului Marin.

Prefectul a dispus anchetă pentru listele care au ajuns la primar

După o discuție de principiu cu suprefect Aurora Gherghina, în dimineața zilei de luni, 26 noiembrie, prefectul Florian Marin, deși avea un program foarte încărcat, a primit grupul de cetățeni din Gușoeni pentru a le asculta nemulțumirile. De menționat că, în mare parte, sătenii nu mai au răbdare și încearcă pe toate părțile să iasă din situația în care se află și anume – conflictul dintre ei și primar. Concret, nu-l mai vor primar. Nu mai vor ca acesta să-i reprezinte în condițiile în care ei nu beneficiază de serviciile administrației și sunt târâți, la propriu, prin sălile de judecată, având zeci de procese pe rol.

La întâlnirea cu prefectul, a fost prezent și adjunctul Poliției – Matei, dar și doi responsabili din Prefectură și pentru că au înțeles că administrația Concioiu nu se subordonează prefectului, iar primarul este stat în stat, aceștia au solicitat un singur răspuns: cum au ajuns listele cu semnături la primarul Concioiu? Pentru că da, asta ține de prefect!

„Având în vedere că au existat suspiciuni cu privire la faptul că ar fi putut să fie date copii de pe liste, am solicitat Inspectoratului Judțean de Poliție Vâlcea să facă anchetă și să vedem cine, cum au ajuns listele în posesia domnului primar.”, le-a transmis prefectul Marin. Totodată prefectul i-a indemnat să se îndrepte către organele în drept pentru a lămuri anumite pretinse fapte de natură penală, contravențională ori civilă și să se facă anchetă pentru că el nu este organ de anchetă.

S-a pus în discuție și faptul că Prefectul Florian Marin l-ar fi sunat în seara zilei de vineri 23 noiembrie pe șeful de post de la Poliția Gușoieni, dar și pe Iana Cosmin șeful Poliției Vâlcea, pentru a interveni astfel cu presiuni și a-i cerceta și întocmi, în același timp, dosar penal cetățenilor care în după amiaza respectivă au împărțit din poartă în poartă un ziar de 16 pagini în care sunt expuse articolele publicației. Ziarele au fost împărțite de echipa care s-a ocupat de strâns semnături pentru Referendum, iar acțiunea a avut ca scop, ținând cont că populația este 80% îmbătrânită și nu are acces la internet, informarea în masă despre abuzurile primarului pesedist Concioiu. De altfel, această categorie este cea mai importantă și s-a văzut clar că și decisivă, în procesul electoral care are loc din patru în patru ani. Cum dumnealor nu au acces la o informare corectă despre abuzurile administraței locale s-a luat decizia editării unui ziar pentru informarea în masă, echipa l-a distribuit după care a ajuns la postul local de Poliție pentru declarații în urma presiunilor făcute de către primar pe toate părțile, deși acțiunea nu era una ILEGALĂ! Dar ca de obicie, Concioiu i-a măsuri împotriva tuturor celor care nu îngenunchează în fața lui.

La finalul întâlnirii cetățenii i-au mulțumit prefectului Marin pentru disponibilitate, spunând, evident, că așteaptă rezultatul anchetei. Cât despre telefoane date de prefect, acesta susține că nu a pus mâna pe telefon

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.