425 total views

Un nou mandat la Dănicei pentru administrarea comunei i-a revenit tot lui Dumitru Pirneci care a candidat din partea PNL la alegerile din iunie. Edilul a început al patrulea mandat în forţă. S-a zbătut şi se zbate pentru atragerea de fonduri ce facilitează locuitorilor comunei acces de calitate pe drumurile comunale.

6D

Principalul scop, pentru modernizarea comunei Dănicei, al primarului Dumitru Pirneci, împreună cu viceprimarul Mihai Cernătescu este cel de asfaltare cât mai rapidă a tuturor drumurilor comunale pe O.G.28. Astfel, mai multe drumuri comunale urmează a fi asfaltate în perioada ce urmează.
1D

– drumul comunal DC181B, ce se află pe raza satelor Dobreşti – Valea Scheiului, având o lungime de 2.5km, a fost deja asfaltat în proporţie de aprox. 50% (1.2 km) în luna iulie, pe această porţiune efectuându-se deja podeţe şi rigole. Restul de 1.3 km din lungimea drumului comunal se află în stadiul de pregătire, urmând să fie asfaltat.
2D

– drumul comunal DC182A, ce leagă satele Ceretu – Cătunul Dealul Danului, pe o lungime de 2.3 km se află în stadiul de pregătire, urmând ca în primele zile ale lunii septembrie să fie asfaltat. De asemenea, DC 181A care face legătura între satele Dobreşti – Linia Vale este pregătit pentru înca 1 kilometru de asfaltare.

3D

– drumul comunal DC181 este pregătit pentru turnarea stratului de uzură, de la km 0 până la km 2.4, lucrările fiind preconizate să înceapă la jumătatea lunii septembrie. Pe o altă porţiune a drumului comunal, respectiv, de la km 3.8 la km 5.0, se pune balast, pietriş şi se fac podeţe. Această porţiune va fi gata până la finele lui octombrie. DC 181 leagă satele Dealul Lăunele şi Udreşti.

4D

Viceprimarul, Mihai Cernătescu, promite multe schimbări în comuna Dănicei pe parcursul mandatului şi susţine toate proiectele edilului. Mai mult, Consiliul Local Dănicei se bucură de o majoritate lejeră, iar dacă echipa PSD condusă de Gheorghe Niţu (patru consilieri) nu votează nici un proiect propus de primarul liberal, aşa cum deja se întâmplă, comuna se va putea dezvolta şi fără implicarea acestora, importantă pentru ei fiind doar culoarea politică nicidecum binele cetăţenilor.
Următorul proiect pe lista echipei de la conducerea comunei este cel pentru Şcoala Lăunele de Jos prins pentru reabilitare, tot pe O.G.28.

5D

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.