215 total views

…o echipă care timp de două zile, pe căldură, a fost atentă cu fiecare invitat. O echipă pe care puțini o cunosc, dar care face ca succesul primarului să i se datoreze. Administrația Bujoreni era un haos, până la venirea lui Gîngu ca primar, dar acesta a dispărut și astăzi vedem normalitate.

A treia ediție „Ziua comunei Bujoreni”, eveniment ce s-a întins pe durata a două zile, a fost un succes, la fel ca și edițiile anterioare. Toți angajații au purtat haine tradiționale, costume populare românești, și implicați în desfășurarea evenimentului pentru ca invitații să se simtă foarte bine, au avut grijă ca nimănui să nu-i lipsească nimic. Și nimănui nu i-a lipsit nimic. De la servitul la masă care a cuprins un meniu tradițional românesc – aperitiv, sărmăluțe, friptură ori tocan de vânat și până la prăjiturele și cafeaua de după – totul a fost de lăudat.

Primăria Bujoreni este condusă de o echipă!

Consilierii locali ai comunei Bujoreni, nu au ținut cont de culoarea politică și au fost și ei prezenți la eveniment și asta spune multe. Viceprimarul Trușcă Octavian face echipă cu primarul Gîngu, de fiecare dată îi este alături, iar în administrarea localității, zilnic cei doi se consultă. Angajații primăriei sunt prieteni și pentru asta administrația prosperă. În Primăria Bujoreni nu există un Gică contra pentru că Gîngu a construit o echipă care să-l susțină și să-l ajute să facă ceva pentru comunitate și nu să-l împiedice. Asta s-a văzut pe parcursul a două zile de distracție. Unitate!Personal îi mulțumesc primarului George Gîngu că mereu este atent și îmi transmite invitația de a participa la evenimentele pe care le organizează. Nu trebuie uitat că la toate a contribuit inclusiv soția lui George, Giorgiana, care a preparat tocanul și sărmăluțele pe care toți le-au lăudat. Mesajul transmis de primar, locuitorilor și nu numai, îl puteți viziona pe filmul atașat acestui articol.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.