344 total views

Pe panoul de afişaj al primăriei Păuşeşti-Măglaşi au fost afişate listele candidaţilor partidelor politice pentru Consiliul Local şi Primărie, validate de BEC. Numai că, atât hotărârea nr. 6 din 19 aprilie cât şi hotărârea nr. 9 din 27 aprilie, “constată că sunt îndeplinite condiţiile legale de fond şi de formă ale candidaturii domnului Chera Dragoş-Dumitru, astfel că, în baza dispoziţiilor art.52 din Legea nr. 115/2015 urmează a fi acceptată, motiv pentru care:

 

Hotărăşte

“Acceptă candidatura pentru funcţia de primar al comunei Păuşeşti- Măglaşi a domnului Dediu Alexandru Dorel, propusă de Partinul Naţional Liberal”.
Aceeaşi formulare cu referire la constatarea condițiilor legale îndeplinite tot de Chera ( de la PSD ) este folosită şi pentru candidatul PPU-SL ( vezi faximil). Cu alte cuvinte, sunt verificate condiţiile legale de participare la alegeri ale unui candidat şi hotărârea o primeşte alt candidat. Ambele hotărâri au fost semnate de preşedintele BEC, jud. Bălăceanu Dalia şi locţiitor av. Stănescu Ramona Luiza.
Faptul caă verificarea şi hotărârea se bat cap în cap, creează dureri de cap atât candidaţilor cât şi justiţiei române, care încă odată se dovedeşte că e legată la ochi. Asemenea hotărâri, demne de Guiness Book din punct de vedere strict legal, anulează cele două candidaturi. Astfel că, judecătoarea Bălăceanu şi avocata Stănescu încalcă un drept constituţional şi anume, dreptul de a alege şi de a fi ales.

hot 6hot 9

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.