395 total views

Primarul Constantin Cîrstina, din Orleşti, se află la un pas de Cartea Recordurilor pentru cele mai stupide proiecte publice şi pentru cele mai mari gafe.

foto/ziaruldevalcea

cruce-orlesti

Ştie tot judeţul că Orleştiul este o zonă ,,veselă”, din cauza vinului. Puţină lume a aflat însă despre megaproiectul primarului Cîrstina care a construit undeva spre nicăieri, pe un deal, o cruce înaltă până la cer, probabil în speranţa unei legături directe cu Domnul, iluminată toată ca un pom de iarnă.
Cum localnicii obosiţi de muncă şi de vin nu prea dădeau năvală la crucea cu beculeţe stinse de pe deal, primarul s-a gândit să facă şi o stradă asfaltată cu unică destinaţie…spre crucea lui Cîrstina. O fâşie de asfalat care l-a costat câteva zeci de milioane bune fără niciun rezultat. Localnicii nu sunt interesaţi de ea nici de sărbătorile din calendar, dar îl tot întreabă pe primar dacă beculeţele au doar funcţie de decor, că nu le-au văzut aprinse. Primarul i-a informat că funcţionează, dar nu are bani pentru iluminatul public, că-l ,,arde” CEZ-ul la bugetul local, şi le ţine pentru ocazii speciale.
Primarul din Orleşti le are cu ,,arsul”. La sfârşitul anului trecut, Judecătoria din Drăgăşani l-a găsit în conflict de interese cu …cozonaci. Cîrstina deţine o fabrică de panificaţie şi s-a gândit că n-ar strica să şi facă..să-şi şi dea cozonaci. Cu stânga semna expediţia, în calitate de patron al firmei, cu dreapta recepţia cozonacilor în calitate de primar. Rămâne de văzut ce va decide Agenţia Naţională de Integritate, dacă-l ţine la primărie sau îl lasă doar cu cozonacii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.