268 total views

Primarul social democrat e convins că e doar o chestiune de timp până când foștii pedeliști și liberalii se vor lua la harță pe funcții. Alexandru Roșu nu-l vede prea bine nici pe liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, care ține în mână un “cartof fierbinte”-CET Govora.

Alexandru Rosu Bujoreni“Eu cred că va exista o ruptură internă, pentru că funcțiile sunt puține, iar liberalii se vor certa cu foștii pedeliști. În plus, liberalii mai au o problemă: CET Govora. Dacă dau greș la CET și lasă Râmnicul fără căldură în mijlocul iernii, nu-l văd bine nici pe Cristian Buican; se scufundă barca liberală. Se spune că toată conștiința omului se găsește în stomac și piele. Dacă îi iei unui om hrana și confortul minim, în acest caz vorbim despre căldură, poți să-ți iei adio”, a susținut Alexandru Roșu.

În ceea ce privește organizația PSD Vâlcea, alesul local are așteptări mari. Primarul Alexandru Roșu vorbește despre o organizație unită, cu mari șanse să-și sporească numărul de aleși locali la alegerile din 2016, în ciuda faptului că unii dintre omologii săi sunt curtați intens de liberali.

“ PSD are șanse să obțină un procent destul de mare la alegerile locale și chiar un număr mai mare de primari. Știu că se vorbește acum că sunt câțiva primari PSD care au trecut la PNL, dar câinele nu pleacă din fața măcelăriei. Ei negociază acum cu liberalii pentru că președintele CJ, cel care alocă fondurile, e membru PNL, dar asta nu înseamnă că în 2016 nu vor mai fi la PSD”, a conchis primarul Alexandru Rosu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.