Loading

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea va avea o hartă electronică a orașului pe care vor fi menționate terenurile disponibile pentru investitori și drumurile pe care se realizează lucrări.

“Deja se lucrează la acest proiect, care va fi gata în foarte scurt timp. Astfel nu va mai exista un timp de așteptare, investitorii să vină la primărie, să afle al cui e nu știu care teren. Vor avea informații online și astfel se pot face mai multe lucruri în timp util. Pe această hartă electronică vor fi trecute și zonele unde se lucrează, construcțiile în execuție, drumuri aflate în reabilitare. Va fi cea mai amplă și bogată hartă informațională a orașului. Aceasta va fi updatată de la zi la zi. Dar repet, scopul ei este pentru investitori pentru că Râmnicul are nevoie de investiții ca de aer”, a declarat, pentru Agerpres, primarul Emilian Frâncu.

El a mai anunțat, printre alte proiecte la care Primăria lucrează în această perioadă, începerea lucrărilor de modernizare completă a străzii Episcop Climent, acoperirea Târgului de Vechituri din Goranu, supratraversarea din zona industrială Râureni, breteaua de acces în  cartierul Petrișor și prelungirea străzii Dacia, scrie Agerpres.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.