263 total views

…. pentru că în ședința extraordinară de vineri 13 septembrie 2019, Consiliul Local Municipal va vota „pentru” acordarea împrumutului care va susține anumite investiții de interes public local. Și liberalii vor vota!

Prin Hotărârea Consiliului Local numărul 182/25.06.2019 Consiliul Local a împuternicit primarul municipiului Râmnicu Vâlcea să demareze procedura legală în vederea contractării unui împrumut bancar pe termen de 10 ani, în valoare de 25.000.000 lei necesar pentru completarea resurselor proprii de finanțare privind realizarea unor investiții publice de interes local, incluse în portofoliul de proiecte din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

După parcurgerea etapelor de selecție a ofertelor, comisia de analiză și selectare a ofertelor, a declarat câștigătoare oferta prezentată de Banca Comercială Română SA. Din împrumut vor fi finanțate investiții de interes local precum: reabilitare iluminat public în municipiul Râmnicu Vâlcea, construirea unei artere de legătură, reabilitarea termică a unor blocuri și soluții informatice integrate pentru simplificarea procedurilor online și reducerea birocrației la nivelul municipiului.

În urma acestor constatări și propuneri, se consideră necesar și oportun proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 25.000.000 lei de la BCR. Conform tabel atașat, se poate observa repartizarea sumei pe obiectivele de investiții publice aprobate a fi finanțate din împrumutul bancar.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.