277 total views

Să comanzi și să plătești un album foto al orașului care îți vine deja cu reclamă în el este ca și cum ai comanda un tort pe care îl plătești integral, dar pe care îl primești jumătate deja mâncat.

Albumul comandat de Primărie este ținut la secret. De ce? Nimeni nu știe! Atenție! Albumul nu este pentru oricine, ci doar pentru oaspeții de seamă ori pentru cei care și-au făcut reclamă în el. Dar și aceia câte un exemplar sau două pe care îl vor ține probabil într-un raft prăfuit. Deci, primăria deja este lipsită de o cantitate de albume plătită, oferind gratuit distribuția către ”clienții” albumului.

Și totuși, am văzut albumul de prezentare Râmnicu Vâlcea 10X10!

Și am văzut…

”Vă dedicăm această lucrare vouă, oaspeții noştri dragi”, scrie în prefața albumului primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Gutău Mircia.

Dar am văzut și…bătaia de joc

Romprest, firma care va seca, la propriu, bugetul local cu suma de peste 7 milioane de lei și-a făcut publicitate în albumul Primăriei, considerând Gutău Mircia că este imaginea perfectă pentru a reprezenta Râmnicu Vâlcea la un nivel de oaspeți de seamă.

Am înțeles, ați găsit contractul încheiat de vechea administrație, nu ați avut ce face și trebuie să-i acceptați până se termină contractul. Bun! Dar să accepți să fie în prim plan, chiar din primele file, într-un album de prezentare al municipiului, pe cel care ți-a adus un haos în oraș printr-o activitate jalnică de când a pus piciorul în municipiu și te mai chelește și de bani, este INADMISIBIL, domnule primar, Gutău Mircia !!! Și pentru că ați considerat că nu este de ajuns doar să apară în conținutul albumului ați acceptat și rândurile de laudă total ireale. Să spui că Romprest este investitor în municipiu pentru că datorită lor s-a realizat o stație de tratare/sortare, le întrece pe toate. O stație second-hand, 2 remorci pe roți ce pot pleca din locație în maxim 30 minute.

Sincer, v-ați făcut de râs! Chiar putea ieși un album cu care să vă mândriți și cu care să ne mândrim. Dar când faceți lucrurile pe ascuns, să știți, domnule primar, că nimic nu va avea valoare, calitate și nici nu va performa.

Rușine pentru că firma de salubritate a municipiului întâmpină oaspeții orașului și poate să stea în același album alături de branduri precum – Boromir, Annabella, Diana, Damila, brenduri pe care autorul lucrării le-a pus la coada albumului. Pentru asta au plătit!

În concluzie

Noi râmnicenii, prin primărie, din bugetul local, am plătit acest album prin care le vom prezenta turiștilor firma de gunoi care va FALIMENTA primăria municipiului, deși ei nu vor ști acest lucru. Asta este una din atracțiile orașului pe care trebuie să le vadă oaspeții în albumul primăriei. Numai bine că a cumpărat reclamă în album că a și venit cu majorare de tarif. Urmează să îi puneți pe vâlceni să le plătească în plus??!!

”Metoda” albumul 10×10 trebuie verificată de instituțiile cu putere de control financiar. Deci, considerăm că organele de control trebuie să ia act și să dispună controlul încrucișat atât la firma editoare cât și la instituția care a comandat, acceptat și plătit acest album adică, Primăria Râmnicu Vâlcea.

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.