227 total views

Deşi a trecut un an decând societatea Urban a ieşit de pe piaţa locală, ca operator de salubrizare, punctele de colectare din municipiu nu au încă un proprietar.

12

Conform contractului încheiat între Urban şi Primărie, la finalizarea serviciilor prestate către populaţie, instituţia mai sus amintită ar fi trebuit să preia, printr-un proces verbal de predare – primire, în gestiune toate punctele de colectare – ţarcuri.

Din informaţiile pe care le deţinem, până la această dată, serviciul abilitat pentru a se ocupa de această problemă nu a catadicsit să facă un minimum de efort în a prelua în formă legală respectivele ţarcuri. Deci, juridic, Primăria nu are acte pe aceste puncte! Investiţia în aceste ţarcuri a fost făcută 100% din banii Urbanului, iar prin contract, după terminarea lui, aceste investiţii rămân de drept Primăriei. La sfârşitul contractului trebuia făcut un proces verbal între Urban şi Primărie. Ei bine, acest document nu s-a făcut nici până astăzi! Deci, cei din instituţia municipiului nu-şi fac treaba!

Considerăm că, în mapa de lucru a primarului Gutău ar trebui anexate de urgenţă soluţiile pentru prioritizarea anumitor probleme cu care se confruntă cetăţenii oraşului.

Le reamintim angajaţilor departamentului juridic, din cadrul Primăriei, că ar trebui să recitească anumite puncte din contractul încheiat cu Urban şi să le ducă la finalizare, intrând astfel în legalitate!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.