75 total views

Surpriză mare în PSD Vâlcea

Primarul Tomşaniului, Dumitru Pearcu susţinut de mai mulţi primari cu ştate vechi NU VOR susţine campania de la parlamentare din 11 decembrie.

primari-psd-2016

Grupul de primari care s-a alăturat edilului din Tomşani susţin că sunt extrem de dezamăgiţi de modul cum conducerea PSD Vâlcea a organizat alegerile interne pentru susţinerea listelor la Camera Deputaţilor şi Senat. La prima vedere, alegerile interne, de joi 6 octombrie, au fost conduse de liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, impecabil. Acum, la nici o săptămână, primarii cu ştate vechi în PSD, dar şi cu o experienţă profesională în administraţia publică, se revoltă deoarece tinerii, aflaţi pe listele pentru parlamentarele din această iarnă, nu s-au remarcat în partidul roşu cu absolut nimic, iar unii chiar nu îi cunosc.

Din surse sigure ştim că un primar a trimis un e-mail pe adresa psd@psd.ro si presa@psd.ro, dar si pe adresa personala a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, iar în conţinut se explică cum că: “PSD Vâlcea = familia Rădulescu, fraţi, cumnaţi, fini, naşi, etc…şi-au bătut joc de voinţa primarilor aranjând votul”.

Vom reveni cu amănunte!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.