114 total views

S-a umflat tărâţa-n liberalul Gheorghe Pasat, interimarul ilegal de la conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea. Începând din această lună, amărăştenii din oraş, inclusiv ziariştii, nu mai au voie să intre pe uşa principală a instituţiei, vor fi obligaţi să intre prin dos. GHEORGHE Păsat e os regal şi i se diluează sângele albastru în ,,galben”, de oftică, dacă împarte aceeaşi intrare cu populimea care i-a ajutat partidul să ajungă la putere.

Intrarea principală va fi doar pentru VIP-uri, adică directorimea angajată pe pile, deşi nu îndeplineşte condiţiile, primarii judeţului, consilierii locali şi judeţeni, mare parte habarnişti în ale legislaţiei şi administraţiei publice, dar experţi în păparea banului public prin tunurile date statului.
Cu toate că se dă mare liberal, Gheorghe Păsat e un comunist sadea, mai comunist decât Lenin. Ziariştii vor fi legitimati şi trecuţi în catastif cu adresa biroului în care doresc să se informeze, pentru o evidenţă clară a turnătorilor din instituţie.
Liberalii sunt atât de reduşi mintal încât au senzaţia că informaţiile din instituţie pot fi luate doar de la sursă, există telefoane iar hârtiile pot fi date şi în afara orelor de lucru, în piaţa publică, în parc etc. Sunt o mie de variante, şi tot atâtea locaţii, dar cel mai important: există memorie vizuală. Să –l vedem cum o rezolvă pe asta.
Nimeni nu i-a suspectat pe liberali că ar avea decenţă, modestie sau diplomaţie, sunt suficienţi şi atât, iar noile reguli confirmă din plin acest fapt, pentru că este mult mai simplu să-ţi ascunzi gafele de ochii presei, decât să găseşti soluţii reale la problemele reale, nu proiecte futuriste în care nu crede nimeni.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.