204 total views

Prefectura informează asupra situației existente în data de 18 iunie 2018, ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice periculoase înregistrate la nivelul judeţului Vâlcea.

Astfel că, manifestate prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, condiții de grindină și cantități de apă însemnate, luând în considerare informările transmise de către structurile cu atribuții în domeniu, la această oră, județul Vâlcea se află în zona sudică sub avertizare cod portocaliu de inundații.

În aceste condiții, prefectul Marin, a dispus convocarea, începând cu ora 09.30, a Grupului de Suport Tehnic pentru Situații de Urgență format din șefii structurilor cu atribuțiuni, respectiv ISU, IPJ, IJJ, SPR, SDN, ABA, SGA, RAJDP Vâlcea, pentru a fi dispuse măsuri în consecință.

La ora prezentei informări, pe drumurile naţionale şi judeţene nu se înregistrează situaţii deosebite ca urmare a fenomenelor mai sus menţionate, circulaţia rutieră desfăşurându-se în condiţii de siguranţă.

La nivelul reţelelor de energie electrică, echipele CEZ Distribuţie au intervenit la toate deranjamentele produse.

La această oră există probleme pe linia LEA 20 kV  Vâlcea Sud – Golești, unde, din cauza fenomenelor hidrometeorologice au fost rupți mai mulți stâlpi, de asemenea există și copaci căzuți pe linii, satele Vătășești, Tulei, Câmpeni, Poienița și Drăgănești fiind rămase fără tensiune, existând un număr de aproximativ de 480 consumatori afectați. Timpul estimat pentru redare în exploatare este de cca. 10 ore.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.