402 total views

Nepoţii lui Cornoiu, abonaţi la banii CET Govora

Prefectul, Dumitru Cornoiu, se află din nou în conflict de interese. Nepoţii săi, Adina şi Leonard Cornoiu, au primit într-un an şi jumătate, 20014-2015, un miliard de lei vechi în baza unui contract încheiat cu CET Govora în 2011.

Cornoiu - prefect

Cei doi nepoţi, asociaţi în firma Oficiali Imperium SRL, din comuna Runcu, au semnat în data de 31.03.2011 un contract de prestări servicii cu conducerea CET Govora pentru închirierea şi mentenanţa copiatoarelor profesionale pe o perioadă de 36 luni. Directorul Mihai Bălan a rămas fără resurse financiare şi a fost ,,obligat să închirieze copiatoare” de la o firmă din comuna Runcu deţinută ,,întâmplător” de nepoţii prefectului de Vâlcea. Anul 2014 a fost un adevărat ,,boom” economic pentru comuna Runcu datorită celor doi, Bălan a copiat acte cum nu a facut-o în ultimii zece ani de directorat la CET pentru fericirea familiei Cornoiu.
Inspectorii ANAF spun că CET-ul trebuie să-şi recupereze miliardul fie de la nepoţi, fie de la directorul Bălan. Noul Cod Penal spune că prefectul trebuie să-şi dea demisia din funcţie.
Consilierii judeţeni, negativişti până-n măduva oaselor, spun că sunt puţine şanse să se recupereze ceva de la Bălan, suferă de boala lui Sorin Oprescu: a ajuns în spital la câteva ore după publicarea raportului ANAF, din cauza glicemiei.
Contractul nepoţilor a fost vehiculat mereu în certurile liberalilor cu prefectul de Vâlcea, în special în momentele când prefectul Cornoiu vorbea despre respectarea legalităţii actelor.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.