Loading

…cu funcția primită strict politic și care nu-l reprezintă. Omul ăsta, deși este pe lângă Prefectură cu tot bagajul, ține ședințe unde are o poziție de cârciumă care-i pune în valoare putința, se împiedică și când citește numele de pe foi, se bâlbâie și nu știe să țină un discurs simplu și omenesc. Mai mult, nu știe cum să schimbe o vorbă în timpul ședinței (inadmisibil să te ridici așa – vezi foto), cu colega pesedistă (subprefect) care e de poză în fiecare cadru public. Un cuvânt nu a adresat participanților la ședința Colegiului Prefectural, mai ales că s-au văzut toți live după o perioadă de online, dar a știut să fie comunist prin laude aiurea.

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea s-au întrunit în ședință, joi 3 martie 2022, și au aprobat tematică și subiecte ori locațiile existente la nivelul județului Vâlcea pentru cazarea cetățenilor străini sau apatrizi aflați în situații deosebite, intrați în România și care provin din zona conflictului armat din Ucraina.

Ordinea de zi a ședinței a cuprins 4 puncte: raportul de activitate al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, prezentat de Bogdan Marinescu – director executiv, situațiile de urgență specifice sezonului de primăvară, punct NEprezentat de Pascaru Dan – inspector șef ISU Vâlcea, dar și stadiul îndeplinirii Planului anual de acțiuni pentru realizarea în județ a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2021 sau tematica și subiectele de pe ordinea de zi a ședințelor lunare ale Colegiului Prefectural 2022, puncte prezentate de Laurențiu Papa, șef serviciu Prefectura Vâlcea.

Pe documentul denumit „ordin”, la art.3, se menționează că membrii Colegiului Prefectural sunt obligați să participe personal la ședințe, cu excepția cazurilor temeinic motivate, comunicate în scris Prefectului. Nu a fost cazul pentru această ședință, fiind prima după o perioadă de interdicții prezența a fost de aproape 100%, Mihaela Andreianu, șefa Inspectoratului Județean de Învățământ fiind singura absentă și fără un motiv bine întemeiat.

Ședința ar fi fost una satisfăcătoare dacă prefectul Oprea și vicele Marin nu ar fi deschis întâlnirea cu ode la adresa președintelui CJ. Oprea a ținut chiar să-i mulțumească acestuia că i-a pus sala la dispoziție, altfel nu avea unde să țină ședința. Jenant! Domnule Oprea, Sala în care „ați susținut” ședința pentru asta a fost construită, pentru a fi folosită de toate instituțiile din municipiu și județ, atunci când au nevoie, cu „rugămintea” a vă interesa din timp dacă este liberă, adică nu o va folosi Consiliul Județean, punându-vă ședințele în calendarul lunii în funcție de calendarul CJ.

În loc de concluzii,

Domnule Oprea, avem banuiala că ne veți părăsi fără a clipi, curând! Mai bine vă dați demisia, până nu e prea târziu! Vă stă mai bine în blugi, jos la pașapoarte!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.