Loading

…sau și una și alta, în condițiile în care ne spune în gura mare că a verificat contractele Societății Naționale de Drumuri Vâlcea???

Luni, 28 noiembrie 2022, prefectul Oprea Mihai spune că a controlat districtele Secției de Drumuri Naționale Vâlcea (SDN), formând comisii mixte cu scopul de a verifica situația unităţilor administrativ-teritoriale, administratorilor infrastructurii rutiere, utilajelor de intervenţie utilizate în activitatea de deszăpezire, dar și a stocurilor de materiale antiderapante şi de combustibil.

„Înaltul”, susține că a verificat contractele de deszăpezire, utilajele de intervenţie şi stocurile de materiale antiderapante deținute de Secția de Drumuri Naționale Râmnicu Vâlcea, în patru districte vâlcene. Mai mult, certifică faptul că toate autospecialele şi utilajele de intervenție au fost verificate şi nu prezintă probleme tehnice.

”Am inspectat utilajele/echipamentele de intervenție în următoarele districte ale Secției Drumuri Naționale Vâlcea: Seaca, Brezoi, Voineasa, Vidra. M-am deplasat în teren pentru a mă asigura că sunt îndeplinite toate criteriile pentru a putea circula în siguranță pe drumurile publice în această iarnă. De asemenea, am verificat, la fața locului, modul în care sunt mobilizați lucrătorii SDN Vâlcea, cât și starea drumurilor”.

Am înțeles, prefectul Oprea are obligația de a verifica gradul de pregătire a SDN Vâlcea, pentru perioada sezonului rece, dar are el obligația de a verifica și contractele??? Noi spunem că NU! Ce treabă are prefectul Oprea cu contractele de deszăpezire încheiate de SDN Vâlcea, cu terți? Cum să spui „am verificat contractele”? Cum? Pentru cine? Domnule Oprea, una este să verificați utilajele de intervenție/stocurile de materiale și alta este să verificați contractele, înțelegeți?

Ce ați notat în agendă, ăăăă, scuze…reținut din vizualizarea contractelor? Societățile contractante, sumele, perioada, paginația, ce anume? Trebuie să știe familia Rădulescu cine are contracte cu SDN Vâlcea, pentru deszăpezire? Este dubios ce faceți, domnule prefect! Pe lângă faptul că vă depășiți atribuțiile, să nu spunem altfel, nici nu știți să vă țineți gura!!! Reprezentați Curtea de Conturi, DNA-ul, DIICOT-ul, Parchet-ul? Cum să spui stimate domn că ai verificat contractele societății?

Cum ați verificat domnule prefect că autospecialele şi utilajele de intervenție nu prezintă probleme tehnice? Le-ați făcut ieri ITP-ul? V-ați uitat pe fișele tehnice, că dacă da, iar nu e bine!!! Cum ați verificat, că ne dă cu virgulă…,, Nu era mai bine să ne comunicați că toate utilajele sunt în stare bună de funcționare și atât? Domnule prefect, înțelegi matale că nu te duce …funcția? Înțelegi că ai cea mai proastă comunicare în relația cu presa?

Situația în districte

Seaca: 438,96 de tone de nisip, o tonă clorură de calciu, 327 tone de sare și 3000 l carburant. De asemenea, districtul dispune de trei utilaje proprii, trei utilaje închiriate, și are încheiat un contract în vederea organizării activității de deszăpezire;

Brezoi: 170,28 t de nisip, 3 t de clorură de calciu, 181 t de sare, 1000l carburant și are încheiat un contract în vederea organizării activității de deszăpezire;

Voineasa: 384 de tone de nisip, 393 tone de sare, 1000l carburant și dispune de trei utilaje proprii, cinci utilaje închiriate și are încheiat un contract în vederea organizării activității de deszăpezire;

Vidra: 968 de tone de nisip, 356 tone de sare, 1000l carburant și dispune de două utilaje proprii, patru utilaje închiriate și are încheiat un contract în vederea organizării activității de deszăpezire.

În loc de concluzii,

Domnule prefect, vă asigurăm că cetățenii acestui județ nu sunt interesați de câte contracte are încheiate fiecare district, dar familia Rădulescu sigur! Ăsta să fie motivul pentru care ați ieșit în teren fără staful PSD, fără staful administrativ al Prefecturii sau subprefecți?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.