238 total views

…și pentru că știm că nu se va supăra pe noi pentru această observație, fiind una cât se poate de corectă, râmânem în același context și tot corect criticăm dezinteresul de participare al edililor prin care au demonstrat „respectul” pe care îl au pentru conducătorul Marin și implicit pentru Instituția Prefectului, prima de altfel a unui județ.

Ședința festivă în care a avut loc prezentarea „Raportului de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate de către Instituția Prefectului – Județul Vâlcea în anul 2018”, dar și a „Raportului de evaluare a activităților desfășurate de Comiktetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea în anul 2018”, organizată în Sala Mare a Consiliului Județean, a fost ignorată de Rădulescu Constantin -președinte, Gutău Mircia – primar, dar și de edilii din județ care în procent de 80% au lipsit.

De parcă nu ar fi fost suficientă lipsa celor doi lideri ai județului și municipiului – Rădulescu și Gutău, evenimentul încadrându-se într-unul special denumit „ședință festivă”, mesagerii acestora – consilierul local Vețeleanu Eusebiu și administratorul public Mihăilă Adrian, au prezentat mesajul edililor și au „fugit”, prefectul invocând ca scuză pentru scurta lor prezență, un program foarte încărcat pe care aceștia îl aveau în ultima zi din săptămână. Concret, prefectul și-a prezentat Raportul în lipsa oficialităților și a primarilor, sala fiind „plină” cu pompieri și câtiva directori de instituții afiliate CJ ori P. RM.VL.

„Din partea noastră cuvinte puține la acest ceas de bilanț și vrem să vă mulțumim domnule prefect pentru invitație, să vă felicit în munele președintelui CJ – Rădulescu, în numele meu și al colegilor din Consiliu pentru activitatea dvs. și a colegilor dvs. în anul 2018, să vă mulțumim pentru colaborarea instituțională pe care o avem. Știți că eu sunt fan, și trebuie să fac această tușă, și între noi, ca oameni, că până la urmă aceasta este prima verigă care contează…trebuie să spun că nădăjduiesc să avem puterea și determinarea să ne ridicăm la nivelul misiunii pe care ne-am asumat -o și anume, de a întreprinde împreună acțiuni menite să aducă binele comunității din acest județ, că aici suntem și aici muncim, indiferent dacă activitatea noastră este reflectată corect sau nu, de cine este interesat. Vă doresc succes și în aces an, să aveți grijă de dvs. și de noi. Numai bine. Doamne ajută!”, conchide Mihăilă Adrian, administrator public.

Dacă Mihăilă a transmis un mesaj liber mai mult personal în care și-a inclus și colegii din instituție, consilierul local Vețeleanu a transmis un mesaj tehnic și citit, iar la final i-a transmis prefectului Marin să aibă parte de un an liniștit și cu reușite pe toate planurile.

Despre lipsa participării edililor din județ nu putem spune prea multe, deși din pulsul luat am înțeles că aceștia nu-l prea au la inimă pe prefectul Marin, motivul principal fiind ziua aleasă – vineri – majoritatea au avut „foarte multă treabă”. De ce nu-l au la inimă pe prefect? Nu vom spune! Nu avem cum!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.