92 total views

Informația este una consistentă, la fel ca și cererea pentru publicare. Din acest motiv, astăzi, vom reda o parte din informațiile deținute pentru a putea fi suportate de cei cărora nu le pică bine publicarea lor.

Astfel, ”ochiul din cer” care vede tot, zile întregi a observat că ”băieții deștepți ai apelor” nu s-au cumințit și nu activează în instituție conform fișei postului. Aceștia continuă să facă tot felul de găinării doar pentru a-și păstra locurile călduțe în administrație, locuri datorită cărora tupeul le este unul de neimaginat.

Anul a început, spunem noi, cu stângul pentru Ștefan Prală care a fost atât de ocupat chiar din prima zi a anului, încât nici în seara zilei de 1 ianuarie nu a stat acasă. Cu mașina din dotare, adică cea de servici, a pus-o de o întâlnire tocmai la restaurantul de la km 7 (știe el care). Ce putea fi așa de important, și nu suporta o amânare, de a trebuit ca Prală chiar în prima zi din an să poarte negocieri? Nu știm sigur. Dar putem intui. Cine sunt cei cu care s-a întâlnit? Unul deține o mașină ce cam face potecă pe la SGA-ul vâlcean și deține o firmă ce are ca domeniu de activitate cazare pentru vacanțe surte, iar celălalt este un tânăr de profesie – inginer construcții. ”Invidioșii” ne confirmă și ne aduc la cunoșțință că trebuie să urmărim îndeaproape investițiile si ”restructurările” care vor avea loc în următoarea perioadă, la administrație, sub mandatul Prală.

Așadar, în articolul de astăzi facem și o scurtă informare  de la ABA Argeș Vedea, unde a fost câștigată licitația pentru reabilitarea integrală a sediului, de către un fost pedelist, ce va avea un cost uriaș, de nici mai mult nici mai puțin, de 1 milion de euro. Dar, despre asta și despre șeful direct al apelor argeșene, într-un alt articol, miercuri.

Se pare că asta este tema de casă a directorului Prală. Să copieze Argeșul și să facă același lucru la Vâlcea. Poate întâlnirea din 1 ianuarie o avea legătură cu ceva lucrări. Probabil vom vedea în scurt timp că se va ține licitația pentru reabilitarea sediului. Până atunci, ”noul uns” încearcă să facă ”restructurări” de mobilier și să achiziționeze mașini pe bandă rulantă. Funcțiile se achită cu contracte oneroase și insistăm în a menționa că achizițiile aduc parandărătul. Fie el de orice natură. Dacă pentru autostrăzi e de umblat la rata de furt, pentru achizițiile lui Prală la ce este de umblat? Domnule Sandu, ne cerem scuze, sistemul funcționează defectuos și noi observăm cum împreună cu camarila căutați vârful piramidei. Dar îl căutați pe lumină și când este beznă, dacă înțelegeți ce vrem să spunem.

”Ștefăniță”, ne spun ”prietenii” lui, așa a făcut peste tot pe unde s-a dus. A spart bugetul la propriu, cumpărându-și pe banii statului confortul pe care și-l dorea. La ABA dorește să-și schimbe televizorul, radioul, ușile de la secretariat și ale directorilor, asta în condițiile în care, spun ”invidioșii”, el se crede deja stăpân și consideră că este îndrituit pentru toate acestea. Cine îi dă nas? Unul ”Victoraș”! Că doar din această cauză vineri 12 ianuarie, când a împlinit trei luni de mandat, a fugit ”mâncând pământul” la București, chemat fiind la ordine. O dată ajuns, a lăsat șoferul la sediul central, l-a luat pe Sandu și pe Adam și duși au fost până la Băneasa unde au sporovăit timp de un ceas și ceva. Ce? Simplu! Tema de casă: urgent să afle cine este informatorul publicației.

Acești ”mecanici de ape” nu mai au altceva de făcut decât să se intereseze cine ne dă nouă informații, în loc să-și vadă de fișa postului și să facă ceea ce trebuie în funcțiile pe care au fost puși. Dacă v-ați vedea de treabă, stimabililor, cu siguranță eu nu aș fi informată despre găinăriile pe care le tot puneți la cale. Înțelegeți că angajații sunt sătui de voi și vă toarnă cum pot și ei. Și vedeți că vă toarnă bine. În fața lor, sfidându-i, faceți poftele celor care vă țin pe funcții. Am mai spus și cu ocazia altor articole, poate nu dedicate ANAR-ABA Olt, că nu sunteți decât pionii lor. Le faceți plinul, iar voi luați doar frimituri. Lucru pe care îl știți și voi. Și pentru că nu vă mai mulțumiți cu frimiturile aruncate de ei, ați început să vă faceți propria pâine, dar nu o coaceți la foc moderat. Dacă dați focul la tare, nu se coace, ci doar se arde. Înțelegeți?

Și totuși, negocierile de la începutul anului se pare că nu au avut un succes prea răsunător . ”Invidioșii” ne spun că partida de vânătoare pe care a organizat-o Fane, la fondul lui de vânătoare, a avut o prezență slăbuță. Se pare că nu toți oamenii foarte sus puși și bine informați au dat curs invitației acestuia.
Prală Ștefan urmează să atragă de partea lui , prin achiziția de parc auto și nu numai, conducerile SGA din subordinea ABA Olt. Nimeni până la Prală nu s-a mai oferit să achiziționeze un parc auto așa de consistent, dar acesta o face. Se joacă cu bugetul instituției după cum o cere grupul de interese. Mașinile marca volkswagen amarok, trei la număr, sunt deja de invidiat de către angajați.

Va urma!

Legăturile din ABA Argeș Vedea cu ABA Olt și ANAR prin intermediul unui trezorier și al unui directoraș pe post de specialist în a supraveghea ca lucrurile să meargă bine pentru ”mecanicul șef”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.