228 total views

Echipa nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa duminica seara de reprezentativa similara a Poloniei, scor 29-31, si a fost eliminata, astfel, in optimile de finala ale Campionatului Mondial din Serbia. Fetele noastre nu au inceput prea inspirat jocul, fiind conduse cu 2-0 si 3-1, defensiva gafand in dese randuri la debut. Elevele lui Tadici s-au concentrat rapid, au inceput sa marcheze si usor-usor a venit si increderea in sine.

Am egalat la patru, apoi pentru prima data am condus la 6-5, pentru a stabili un control al partidei. Neagu a fost de la inceput in mare forma, cu aruncarile sale precise si puternice de la 9 metri. Ele au fost ajutate de paradele lui Tolnai, de jocul bun pe extreme a lui Nechita si Elisei, dar si de patrunderile lui Manea pe pivot.

Romania a continuat sa arate siguranta si pe mai departe, suturile lui Neagu au functionat perfect, la fel si pasele pe extrema, la un moment dat romancele avand si 12-8.

S-a incheiat prima parte tot la patru goluri diferenta, 17-13, Romania dominand destul de clar primele 30 de minute, mai putin acel debut de joc.

Din pacate pentru noi, repriza secunda s-a dovedit a fi un cosmar, chiar daca la debutul ei am continuat sa controlam jocul. Totul a fost bine pana la 26-22, moment in care nationala Romaniei s-a pierdut inexplicabil, urmand o perioada de peste 10 minute fara gol marcat.

ZIARE.COM

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.