270 total views

….dar își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Vâlcea, Birou care a dispus verificări pe linie internă pentru nerespectarea normelor de conduită și etică profesională precum și pentru nerespectarea unor norme privind circulația pe drumurile publice.

„În contextul informațiilor apărute în articolul de presă : „În Vâlcea, uneori uniforma de polițist este folosită pentru INTIMIDARE”, postat la data de 20 februarie a.c, pe site-ul timpuldevalcea.net, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea vă informează:

Cei doi polițiști despre care faceți vorbire în articol își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Vâlcea al Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova. În urma articolului publicat conducerea secției a dispus verificări pe linie internă pentru nerespectarea normelor de conduită și etică profesională precum și pentru nerespectarea unor norme privind circulația pe drumurile publice. Vă mulțumim pentru orice sesizare referitoare la eventuale nereguli în ceea ce privește activitatea polițiștilor, însă modul de prezentare și generalizarea cu ușurință a unui comportament izolat ignoră nu numai activitatea instituției, ci și responsabilitatea cu care polițiștii vâlceni își desfășoară activitatea zi de zi”, potrivit IPJ Vâlcea.

Acum, indiferent de cine aparțin cei doi lucrători de poliție și care secție este îndreptățiță a lua măsurile cuvenite împotriva lor, solicităm să fim informați cu privire la finalul anchetei interne și comunicarea măsurilor dispuse. Cetățenii merită să fie informați corect și nu se mulțumesc cu răspunsuri gen: „au fost sancționați conform legislației în vigoare”. Lucrătorii din Poliția Română sunt plătiți din banii noștri.

Mulțumim IPJ Vâlcea pentru promptitudinea cu care a înțeles să ne răspundă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.