249 total views

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 190.315,79 Lei (aprox. 42.863,9 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către VLAD OLIVER DĂNUŢ, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

În perioada octombrie 1996 – decembrie 2010, VLAD OLIVER DĂNUŢ a realizat, împreună cu familia, venituri salariale în cuantum de 334.929,61 Lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 525.245,4 Lei, rezultând o diferență nejustificată de 190.315,79 Lei (aprox. 42.863,9 Euro).
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către VLAD OLIVER DĂNUŢ în perioada exercitării funcției publice.
VLAD OLIVER DĂNUŢ a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.
Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalității, confidenţialității, imparţialității, independenţei operaţionale, celerității, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 12 noiembrie 2013

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.