196 total views

Grupul de consilieri PNL şi câţiva independenţi nu vor să aprobe rectificarea bugetului la HCM Râmnicu Vâlcea, decât dacă, actualul preşedinte Pleşa va fi schimbat cu pecistul Liviu Boban. Acesta se pare că a avut şi o discutie cu echipa HCM şi le-a promis că dacă vine el preşedinte, va curge numai lapte şi miere şi că le va asigura toate deplasările la meciurile din afară.

francu-boban

Boban este de fapt, un fost activist de partid PCR-ist, transformat peste noapte într-un vaşnic democrat susţinător al ideilor liberale. Toată cariera lui politică postdecembristă nu are realizări notabile, intrarea în Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, datorându-se prieteniei cu fostul primar, Emilian Frâncu. De principiu, patentat de liberali, orice om “multilarelal dezvoltat” se pricepe la toate; de la agricultură la sport, iar numirea lui Boban la cârma echipei de handbal reprezintă o normalitate pentru oamenii lui Buican. Că Boban nu se pricepe la handbal, ar putea fi scuzabil, dar că liberalii insistă să-l numească, nu reprezintă altceva decât o politizare a unui domeniu care până acum rămăsese în afara jocurilor politice, respectiv, sportul.
Şi cum rămâne domnilor liberali, cu principiile enunţate la Bucureşti de şefii dvs., de depolitizare totală a activităţii în România?

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.