614 total views

…și astăzi este despre tinerii liberali profesioniști, fiecare cu o activitate foarte bună în domeniile unde au activat. Despre Tibi Costea și Sebi Fârtat s-a tot scris și sunt cunoscuți publicului larg.

În schimb, despre tânărul Ghermac Eftimie (n.r. Cristi cum îl știm majoritatea) nu se știu prea multe, nu cetățenii neavizați. Noi, cei implicați în viața publică, îl cunoaștem pe Ghermac ca fiind un tânăr activist în PNL, dedicat tuturor acțiunilor publice întreprinse de partid, fiind prezent si omniprezent la acestea.

Astăzi, Cristi Ghermac îi locul în Consiliul Județean Mihaelei Andreianu, care a fost numită secretar de stat  în cadrul Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați – Ministerul Muncii și Protecției Sociale și este numit cooptat și în comisia pentru cultură, culte, educație, tineret și sport.

„Prin prezenta vă aducem la cunoștință încetarea înainte de termen a mandatului de consilier județean a doamnei Andreianu Mihaela, ca urmare a demisiei înregistrată la Consiliul Județean Vâlcea. Drept urmare vă comunicăm nominalizarea următorului supleant pe listele Partidului Național Liberal – PNL Vâlcea, domnul Gherman Eftimie, membru PNL aflat pe locul 20 pe lista de candidați ai PNL pentru Consiliul Județean Vâlcea la alegerile locale din data de 5 iunie 2016”, se arată în adresa transmisă către CJ Vâlcea, atașată proiectului de hotărâre.

Îi dăm un credit mare tânărului Ghermac, în speranța că se va implica în funcția de consilier județean cum s-a implicat până acum în toate activitățile la care a participat. Din câte îl cunoaștem are inițiativă și opinie. Așadar, sperăm să nu vedem alt mut fără opinie în plenul ședințelor și dacă are ceva de spus să spună. Cu siguranță proiectele județene au mai multe minusuri decât plusuri și ne dorim ca cineva să le discute și nu să le voteze cu ochii închiși. Vrem să credem că tinerii liberali puși azi pe funcții noi nu vor fi simpli executanți. Noi, le dăm o șansă asigurându-i că-i vom lăuda și critica deopotrivă!

SUCCES, TUTUROR! 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.