230 total views

Biroul Național al PNL a validat candidatura lui Virgil Pîrvulescu la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, când s-a reunit, pe data 9 martie 2020, pentru a discuta mai multe chestiuni de natură politică, printre care și candidaturile la primăriile municipiilor reședințe de județ.

Era nevoie de acest demers final pentru ca râmnicenii să cunoască cu siguranță cu cine vor vota la alegerile locale din acest an. Este deja bine-cunoscut faptul că cei din conducerea PNL Râmnicu Vâlcea au stabilit, la începutul lunii martie, în ședința de validare, că Virgil Pîrvulescu va fi candidatul la Primăria municipiului reședință de județ. Astfel, candidatura lui Virgil Pîrvulescu la Primărie a fost validată de către Biroul Politic Național al PNL în unanimitate, iar cu această ocazie urmează să fie stabilit un plan de acțiune pentru perioada imediat următoare privitor la etapele derulării campaniei electorale pentru alegerile locale.

Partidul Național Liberal Filiala Vâlcea are totală încredere în devotamentul și acțiunile candidatului față de cetățenii municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem dreptul de a transforma Râmnicu Vâlcea într-o adevărată urbe europeană, totul prin candidatura lui Virgil Pîrvulescu, dar și cu sprijinul partidelor de dreapta și pro-europene. Astfel, facem un prim pas spre a elimina din administrația vâlceană domnia bunului plac, amatorismul și clientelismul din ultimii ani, iar pentru acest demers va fi lansat programul de guvernare locală a candidatului PNL la funcția de primar.


Nu mai rămâne decât un singur lucru de făcut de aici înainte: Toată lumea la muncă!


Departamentul de comunicare al PNL Vâlcea

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.