83 total views

Nicolae Pătru preia frâiele Partidului Mișcarea Populară – Filiala Județeană Vâlcea și convoacă, vineri 16 februarie, prima conferință de presă, după o lungă perioadă de absență din scena politică locală a acestui partid.

În cadrul conferinței va fi prezentat ”Proiectul de județ al partidului”, dar și noua conducere județeană și municipală. În prezent organizația județeană numără peste 500 de membri.

Despre PMP Vâlcea

Pe la conducerea partidului s-au perindat ca lideri județeni, Marian Mirea, fostul deputat Mazilu Constantin și președintele PMP Argeș – Cătălin Bulf, care a oferit un interimat invizibil. Sub conducerea lor partidul nu s-a remarcat, a fost lipsit de importanță, de valoare, șters și neglijabil, într-un cuvând inexistent.

Acum, poate Nicolae Pătru fost vicepreședinte de Consiliu Județean și fost senator PRM, dar și președinte al formațiunii politice amintite, va face o figură politică la alegerile din 2020, că doar pentru asta revine pe scena politică, fie ea și la conducerea unui alt partid decât PRM.

Rămâne de văzut!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.