2,947 total views

De o perioadă de timp, urmăresc „lupta” online a politicienilor locali. Astfel, am observat o „dispută de popularitate” pe platforma Facebook, între marii noştri politicieni. Ca mulți alții, am observat cum în ultima perioadă viceprimarul Virgil Pîrvulescu a luat faţa celor mai importante personalităţi politice din Vâlcea, iar acest lucru a fost cel mai vizibil de 1 Martie.

În vreme ce Constantin Rădulescu şi Mircia Gutău au făcut o „baie de mulţime” oferind flori doamnelor şi domnişoarelor, pentru a căpăta laudă şi a câştiga capital politic, viceprimarul Pîrvulescu s-a rezumat doar la o simplă şi sensibilă urare care a cucerit publicul vâlcean mai mult decât încercările celorlalţi doi „contracandidaţi”, cum îmi place să le spun.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi de Anul Nou, când fiecare personaj public a transmis câte un mesaj urmăritorilor, iar reacţia publicului a fost una covârşitor de pozitivă, postarea lui Virgil Pîrvulescu înregistrând peste 2000 de aprecieri şi 1000 de comentarii, lucru care merită remarcat şi felicitat!

Am luat aceste repere pentru a compara acelaşi eveniment abordat de cei 3 politicieni, acum de 1 Martie. La fiecare eveniment important, se pare că viceprimarul Virgil Pîrvulescu a fost mult peste politicienii ceilalți, ca popularitate online, ceea ce anunţă o „înfruntare” foarte interesantă în 2024. Se pare că în momentul de faţă asistăm la o întrecere sau o „cursă”, cum doriți să-i spuneți fiecare, cu scopul de a afla care dintre ei este mai aproape de vâlceni.

Personal, mă bucur să văd că Virgil Pîrvulescu este numărul 1 în online, asta arătând că oamenii din oraş s-au cam săturat să fie conduşi de cuplul Gutău-Rădulescu, un cuplu care a împărţit Râmnicul pe bucăţi şi îl administrează ca pe propria afacere care trebuie să le aducă profit – că despre asta e vorba într-o afacere, profitul patronului, nu al angajatului.

În ultimii ani, oraşul pare că a ajuns firma celor doi, iar râmnicenii sunt trataţi ca nişte angajaţi ai lor. Pe plan personal, gândirea lor este bună, dar oamenilor de rând nu le pică deloc bine ce se întâmplă. Consider că Virgil Pîrvulescu este singura variantă de a ne recupera oraşul din mâinile acestor persoane fizice!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.