385 total views

În urma unei declarații, într-o publicație online, Mircia Gutău mânat de o ieșire nervoasă sau de un sfat prost, începe un atac fără o justificare și jignește, cum îi este felul. Campania pentru localele 2020 pentru Mircia Gutău a început de ceva vreme, dar pentru contracandidații acestuia (care vor fi..) încă nu a început.

Mai jos redăm declarația domnului Pîrvulescu Virgil, care și-a exprimat public dorința de a participa la scrutinul electoral din iunie, la funcția de primar pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, și pe care Gutău Mircia l-a jignit fără să stea pe gânduri. L-a numit trepăduș, un cuvânt care i se poate atribui oricărei persoane care-l înconjoară pe dumnealui și în nici un caz lui Virgil Pîrvulescu.

Trepăduș, domnule primar Mircia Gutău, nu înseamnă ce știți dvs din copilărie, adică unul care se plimbă „di colo, colo”, ci „om fără demnitate, lipsit de personalitate, care se pune în serviciul altcuiva pentru treburi mărunte, adesea înjositoare”. Asta este definiția unui trepăduș și aveți pe lângă dvs exagerat de mulți.


Virgil Pîrvulescu: dacă l-aș caracteriza drept „penal”, „infractor” sau „pușcăriaș”, i-ar plăcea oare?


Astăzi am luat la cunoștință despre afirmațiile publice ale domnului Gutău Mircia, referitoare la persoana mea, și am constatat că mă jignește în mod gratuit. În cei peste 25 de ani de activitate în cadrul ANAF, timp în care am lucrat sub conduceri din toate partidele politice care au guvernat (PSD, PDL, PNL), am semnat documente ce cuprind sume de ordinul miliardelor lei, fără ca vre-o dată să existe măcar suspiciuni legate de corectitudine! Documente financiare pe care mi-am pus semnătura și pentru validitatea și corectitudinea cărora am garantat și mi-am asumat răspunderea. NICIODATĂ, în tot acest timp, nu am fost cercetat sau anchetat. NICIODATĂ. Mă numește „trepăduș” fără să mă cunoască. Dacă l-aș caracteriza drept “penal”, “infractor” sau “pușcăriaș” i-ar plăcea oare ? Și asta în condițiile în care eu am dovezi să-mi susțin cele afirmate. În altă ordine de idei, ne putem compara oricând ceea ce am realizat până în prezent. Cum ne ținem fiecare promisiunile. Sau nu. Ce proiecte câștigătoare avem pentru Râmnic. Sau nu. Nu m-a surpins modalitatea golănească în care dumnealui înțelege competiția în folosul comunității, dar probabil, copilăria dumnealui a fost lipsită de educație, iar zona din care provine a fost o zonă defavorizată, fără a avea acces la bibliotecăUtilizarea teremenului de “bătaie” pentru accederea la portofoliul de primar, este jargonul utilizat de oamenii slabi, a căror cultură și filozofie de viață nu le permite să vadă acest gen de confruntări ca fiind în folosul comunității, ci numai pentru a avea un beneficiu personal! Dumnealui este o persoană în vârstă, iar eu am fost educat ca pe persoanele în vârstă să le ajut să aibă o bătrânețe frumoasă, să le ajut să treacă strada, să le amintesc să-și ia pastilele și eventual, dimineața, să am grijă să se spele pe mâini pentru ca acestea să nu fie lipicioase și să le rămână atârnate hârtii de valoare! Afirmam către o persoană apropiată dumnealui că îl respect pentru ceea ce face, dar atâta poate, că este bun de viceprimar care să se ocupe pe zona de flori și borduri, dar dacă continuăm în stilul de astăzi, în maxim 2 ani de zile nu o să mai avem bani nici să achităm florile respective! Oricând vă simțiți pregătit sau în stare, eu îmi manifest disponibilitatea pentru o confruntare pe idei și pe proiecte în beneficiul comunității din care amândoi facem parte”.

În altă ordine de idei, domnule primar, dacă cineva bate la ușa unui partid, indiferent pentru ce, simplu membru – candidat – finanțator al partidului – susținător, etc, e o greșeală? Ați uitat oare că ați bătut la ușa partidelor că nu aveați din partea cărui partid să candidați la localele din 2016? Ați uitat oare că PER a fost singurul partid care și-a modificat statutul pentru ca dvs să aveți de unde candida, celelalte neadmițând un candidat care a făcut pușcărie? Ați uitat! Ați uitat că ați trecut pe la PD, UNPR, PNL, sunteți primar din partea PER și conduceți de facto PSD?

Și ar mai fi multe de spus, dar, azi, ne orpim aici! Atenție la jigniri, le contorizăm!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.