145 total views

Cei 2.000 de salariaţi creditori sunt invitaţi să se înscrie pe liste la sediul combinatului din Râmnicu Vâlcea dacă vor să participe la votul privind modificarea planului de reorganizare.

Administratorii Oltchim SA, societate aflată în procedură de insolvență din 2013, au convocat Adunarea Creditorilor pentru a supune aprobării acestora modificarea planului de reorganizare a activităţii combinatului chimic vâlcean. Conform anunțului postat și pe site-ul societăţii vâlcene, întrunirea este programată luni, 6 martie, începând cu ora 15.00, în sala Van Gogh (mezanin 2) a Hotelului DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square (adresa exactă Bucureşti, str. Nerva Traian nr. 3A, Sector 3). Modificarea planului de reorganizare a activităţii Oltchim este singurul punct pe ordinea de zi a şedinţei.
Conducerea societăţii reaminteşte că “datorită numarului mare de creditori salariaţi (2.000 – n.r.), cei care vor dori să-şi exprime votul cu privire la respectiva ordine de zi pot inclusiv să se înscrie pe listele care vor fi disponibile pentru semnare la sediul Oltchim S.A. din Râmnicu Vâlcea, la recepţia localizată în incinta Pavilionului Central”.
Administrator judiciar al societăţii vâlcene este consorţiul Rominsolv – BDO Business Restructuring România, societăţi de insolvenţă, audit şi consultanţă conduse de avocaţii Gheorghe Piperea, respectiv Niculae Bălan. În viziunea acestora, împărţirea societăţii în 9 pachete de active ar înlesni procesul de privatizare a Oltchim, dar soluţia propusă este contestată virulent de sindicalişti, actualii şi foştii salariaţi şi a trezit îngrijorare şi în mediul politic local.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.