282 total views

Duminică, 11 octombrie 2015,  Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, îşi va alege, prin metoda scrutinului direct, la care vor participa toţi membrii de partid, Preşedintele!

Organizarea scrutinului electoral a fost realizată astfel încât fiecare organizaţie de partid comunală, orăşenească, municipală şi judeţeană devenind practic o circumscripţie electorală. La nivelul Organizaţiei Judeţene Vâlcea a Partidului Social Democrat, a fost organizată o comisie electorală compusă din cinci membri, coordonată de domnul Preşedinte Executiv Gheorghe Mihăilescu, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de presă, pe 5 octombrie.

Rădulescu, loial lui Dragnea sau lui Zgonea?

dragnea, zgonea

Oare domnul Constantin Rădulescu îi va fi loial preşedintelui Liviu Dragnea sau preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, posibil candidat la funcţia de preşedinte executiv al PSD? Ţinând cont că a percutat mai greu la ideea de “Craiova Capitală Culturală, 2021!”, credem ca Liviu Dragnea este alesul.

Printre altele, există zvonuri că primari PSD în funcţie caută să se orienteze către alte culori şi aceştia nu sunt puţini, sunt peste jumătate. PSD are 42 de primari, în judeţ, iar dacă peste jumătate îşi caută un alt partid, motivele sunt cât se poate de clare, din declaraţiile acestora care, sunt cam aceleaşi…” din cauza preşedintelui actual”. Aceştia afirmă că nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu actualul preşedinte Constantin Rădulescu, care susţine că restartează partidul cu feţe noi şi fără experienţă. Foarte mulţi dintre aceştia ştiu că locul pe lista de candidat va fi al altcuiva ( vezi articolul online “Out din PSD, membrii cu experienţă”, din 8 septembrie, categoria politică). Pe surse, avem informaţia că există un primar PSD care are deja semnată adeziunea la alt partid, confirmând acest lucru chiar secretariatul partidului respectiv.

Interesant va fi procentul cu care Liviu Dragnea va fi ales de către Organizaţia PSD Vâlcea. Aşteptăm rezultatele!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.