634 total views

…și multe realizări într-un timp atât de scurt. Vorbim despre un primar cu multă ambiție și hotărât să demonstreze că se poate să faci lucrurile să meargă și fără un buget răsunător. Se descurcă, asta e concluzia! Să ne înțelegem, pesedistul Anghelescu are același buget pe care l-a avut și liberalul Alexie, dar care a avut alte priorități, și cu el întoarce comuna cu fața către soare!

„Mulțumesc cetățenilor comunei Mateești pentru încrederea acordată, îi asigur că voi face tot ce-mi stă în putință pentru binele comunei și că interesul lor va fi pe primul plan pentru mine. Mulțumesc consilierilor locali!”, scrie edilul pe contul său personal de Fb, mulțumind și altor factori politici care i-au fost aproape în campania electorală. La final, Cosmin nu uită să mulțumească inclusiv familiei sale.

Edilul se arată extrem de dezamăgit de fosta administrație care timp de 20 de ani susține că nu a făcut mai mult nimic în Mateeşti. În schimb, el într-un singur an a reuşit să implementez 90% din programul său electoral pe care, de altfel, îl ține tot timpul pe masa sa de lucru bifând mereu altă reușită înscrisă în acesta.

Despre proiectele sale am mai scris…

…dar reamintim doar că are multe în așteptare, iar pentru realizarea lucrărilor de canalizare de pe raza comunei a reușit să atragă 9 milioane de lei și le are efectuate în proporție de peste 75%. Reabilitarea rețelei de alimentare cu apă, reabilitarea de drumuri comunale/sătești, modernizarea școlilor, grădinițelor, a sediului Primăriei sunt multe, multe alte investiții propuse care își așteaptă rândul.

Ultima sa realizare prezentată public este despre drumul din satul Turcești, unde câteva zeci de persoane au în sfârșit un drum pe care pot circula în condiții decente. „Niciodată nu a făcut nimeni nimic la acest drum, iar familiile de aici au întâmpinat mereu probleme, fiind izolați de restul localității. Drumul a fost măsurat, trecut în domeniul public, pietruit cu macadam, rigole de pământ și a fost denumit “la Crăciun”, deoarece multe familii din zonă au numele de Crăciun. În sfârșit, familia Giuga Petre nu mai trebuie să care materialele cu spinarea pe jos”, explică edilul.

Cosmin Anghelescu își dorește să încheie acest mandat cu foarte multe realizări, inclusiv cu cele pe care nu și le-a propus..

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.