236 total views

Pe adresa redacţiei a sosit un scurt comunicat de presă cu privire la percheziţiile care se fac, începând din aceasta dimineaţă, la sediul CEZ din Piteşti. Comunicatul doreşte să relateze în măsura datelor disponibile, transparenţa de care dă dovadă conducerea CEZ, în ceea ce priveşte aceste percheziţii.

“În prezent reprezentanti ai IPJ Argeş Antifraudă – Serviciul Pentru Investigarea Criminalităţii Economice.sunt la sediul CEZ din Piteşti şi fac cercetări. Vă pot spune că li se pun la dispoziţie toate documentele solicitate şi menţionez faptul că este vorba de acuzaţii cu privire la persoană şi nu la compania CEZ. Pe parcursul zilei aşteptăm mai multe detalii cu privire la acest control şi vi le vom comunica în timp real, a declarat pentru publicaţia online “Timpul de Vâlcea”, Angelica Barbu, Manager Comunicare Externa.

COMUNICAT

Începând cu ora 06:00 în această dimineaţă, reprezentanţi ai IPJ Argeş Antifraudă – Serviciul Pentru Investigarea Criminalităţii Economice fac verificări la sediul CEZ din Piteşti. Persoana vizată în aceste verificări este domnul Ştefan Frântu, angajat al departamentului COER. În acest moment, nu deţinem alte informaţii referitoare la obiectul cercetărilor.Grupul CEZ în România se dezice vehement de orice act de corupţie sau practică nelegală a angajaţilor săi şi pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile necesare pentru clarificarea situaţiei. În măsura în care vom avea informaţii noi care privesc compania, vă vom menţine informaţi.

Angelica Barbu
Manager Comunicare Externa
CEZ Romania

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.