333 total views

Daniel Băviţă nu s-a mai prezentat la concursul de la ABA Olt. Acesta a primit, în urmă cu două zile, o adresă în care se specifica anularea participării la concurs pentru neîndeplinirea cerinţelor postului.

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice (MMSC) a reuşit la a patra încercare să organizeze concursul pentru ocuparea postului de director general al Administrației Bazinale de Apă Olt, post ocupat pe o perioadă de un an de zile de inginerul Daniel Băviţă. Concursul pentru ocuparea postului de director general a fost amânat de trei ori, din cauza ,,rechinilor” locali care au încercat să aranjeze ,,cărţile” în favoarea lui Daniel Băviţă, de fapt în favoarea lor. Se pare însă că Ministerul a primit cinci sesizări cu privire la neconformităţile din CV –ul acestuia, o adeverinţă falsă prin care Băviţă îşi ,,completa” vechimea în domeniu prin inventarea a 6 ani de activitate la Staţia de Epurare a Oltchim. În consecinţă, pilele din Minister i-au sugerat să nu se mai prezinte la concursul din 5 martie pentru că este riscant pentru toţi cei amestecaţi în acest demers. Astfel, la concursul de joi s-a prezentat un singur candidat – fostul director Ion Stoenescu care fusese ,,sfătuit” de amicii lui Daniel Băviţă să stea în banca lui, să nu se înscrie la concurs.
Concursul poate fi contestat în termen de 5 zile, între timp angajaţii instituţiei se roagă Cerului să-i scape de Băviţă, dar singurii care-i vor duce dorul, cu siguranţă vor fi cele 40 de persoane angajate de Băviţă pe perioada interimatului sau. Surse din cadrul ABA Olt au afirmat că angajaţii au stat într-o adevărată teroare sub conducerea fostului director care-i urmărea non –stop prin camerele video instalate cu mult timp înainte, dar ţinute închise, nefuncţionale, până la venirea lui. Cu o zi înainte de concurs, Băviţă şi-a ameninţat angajaţii să nu se bucure prea mult că nu va participa la concursul din 5 martie pentru că se va reîntoarce oricum la şefia instituţiei. Rămâne de văzut dacă pilele din Minister îşi vor risca pielea pentru un client care i-ar putea aduce oricând în vizorul instituţiilor de control, poate chiar şi al DNA.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.